Annuleer
FOX Sports
?

FOX Sports

Bij FOX Sports zie je de mooiste voetbalwedstrijden uit de Eredivisie en Bundesliga. En ook ATP tennis, UFC Mixed Martial Arts en NHL ijshockey.

Alle wedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord en alle andere toppers uit de Eredivisie beleef je natuurlijk live bij FOX Sports. Naast alle topsport zie je dagelijks en wekelijks terugkerende sportprogramma's, zoals de Eretribune en De tafel van Kees. De FOX Sports hoogtepunten die je deze maand zeker niet mag missen ontdek je op deze pagina. 

Kijk de klok rond sportwedstrijden op zes kanalen, mét deskundig commentaar.

Bestel FOX Sports
Agenda

Preview: Ajax - Legia Warschau

Donderdag 23 februari - 19.00 uur

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moe

Preview: Feyenoord - PSV

Zondag 26 februari - 14.30 uur

Regerend landskampioen PSV mag op bezoek bij titelfavoriet Feyenoord en hoopt in Rotterdam te winnen

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.

Fox Sports

Super Bowl 2017

Het is bijna tijd voor de Super Bowl! En dat betekent weer een nachtje vol grappige commercials en een heerlijke halftime show. Want wees eerlijk, die wedstijd is toch gewoon bijzaak?

Europa League

Achtste finales Europa League

Op 24 februari vindt de loting voor de achtste finales van de Europa League plaats. Deze week spelen Ajax en AZ nog voor een plek in de volgende ronde.

Fox Sports

Preview: Ajax - PSV

Ajax kende afgelopen week een tegenslag, PSV snakt naar de winterstop. De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft is de topper tussen Ajax en PSV.

Nieuws