Formule 1-Afterparty

Formule 1-Afterparty

Blik samen met Ziggo Sport terug op het Formule 1-seizoen 2017

DAGEN 00 UREN 00 MINUTEN 00 SECONDEN 00
01-12-2017 12:00 uur
Het Formule 1-seizoen 2017 zat weer boordevol spektakel en we zaten er bij Ziggo Sport het hele jaar bovenop. We gooien het Formule 1-café op 1 december nog één keer open om uitgebreid terug te blikken.

Uiteraard is de meeste aandacht voor het jaar van Max Verstappen! De Nederlandse sensatie leek op weg naar een rampseizoen in een onbetrouwbare RB13, maar breide met onder meer de zege in Maleisië een prachteinde aan 2017.

Meer dan...

Maar er was natuurlijk veel meer dan Max! Denk aan onder meer de verhitte WK-strijd tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel, de tragische geschiedenis van Fernando Alonso en McLaren-Honda, het verdwijnen van Jolyon Palmer en de niet weg te krijgen Daniil Kvyat. Met Olav Mol, Jack Plooij, Robert Doornbos en Tom Coronel aan tafel zullen de sterke verhalen en prachtige anekdotes je om de oren vliegen, maar natuurlijk speelt de sport zelf de hoofdrol in de vele prachtige en nog nooit eerder geziene beelden. 

Hond(a) in de pot

En we weten niet of het echt een trekker is, maar het feit dat McLaren-Honda geen Grand Prix heeft gewonnen dit jaar, is niet alleen slecht nieuws voor de renstal, maar ook voor ons kijkers en bovenal voor Rob Kamphues. Wat de desastreuze consequenties zijn voor onze presentator laten we in het midden hangen. Of toch een klein slipje van de sluier?

Benieuwd naar het speelschema? Bekijk de Ziggo Sport tv-gids.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw