Annuleer
Formule 1

Formule 1

Formule 1 beleef je bij Ziggo Sport

Nieuwe races, nieuwe wagens, nieuwe kansen. Lewis Hamilton is dit jaar de te kloppen man. Maar ook Max Verstappen mengt zich in de strijd om de wereldtitel. En vlak Vettel en Ricciardo niet uit. Hoe moeilijk gaat de concurrentie het onze inhaalkoning maken? Beleef alle GP's van dit seizoen live en exclusief bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

'Niet per se jongste wereldkampioen'

Max Verstappen gaf aan dat hij niet als doel heeft om de jongste wereldkampioen te worden. Maar hij gaat er dit jaar natuurlijk wel voor! De belangrijkste titelkandidaat en concurrent is zonder twijfel Lewis Hamilton. Die zal alles op alles zetten om weer een wereldtitel binnen te halen. Verstappen sloot vorig seizoen af met een fenomenale vijfde plek. Hij bruist ook dit seizoen weer van de ambitie. Waar zien we onze nationale held aan het einde van dit seizoen?

Lees meer over Max

Olav, Rob, Jack en Rick

Vertrouwd en op de hoogte van het laatste Formule 1-nieuws. Dat zijn de presentatoren van Ziggo Sport Totaal. Olav Mol verzorgt ook dit seizoen weer het commentaar van de kwalificaties en doet de voorbeschouwing op de races vanaf het circuit. Rick Winkelman verslaat rechtstreeks de trainingen en Jack Plooij praat je bij vanuit de pit. Rob Kamphues spreekt rond de races afwisselend met de vaste analisten Robert Doornbos, Tom Coronel, Giedo van de Garde en Jan Lammers.

Voor de echte fan

Wil je helemaal niets missen en de ultieme Formule 1-ervaring beleven? Dan zit je goed met Ziggo Sport Totaal. Met dat pakket geniet je van alles rondom de Formule 1 en overige racesporten. Het is bijna alsof je er zelf bij bent.

De voordelen van Ziggo Sport Totaal

Formule 1-kalender

Het belooft een mooi raceseizoen te worden. Maar wanneer wordt er op welk circuit gereden de komende maanden?

Bekijk alle GP's op een rij

Formule 1 voor beginners

Deze is voor de newbies. Hoe zit een raceweekend eigenlijk in elkaar? En hoeveel punten krijg je als je wint?

Lees verder

Teams en coureurs

Natuurlijk volgen we de verrichtingen van Max Verstappen weer met speciale aandacht. Maar wie razen er nog meer over het asfalt in 2017?

Agenda

F1 Grand Prix Australië

Zondag 26 maart

Een nieuw jaar, nieuwe auto's, nieuwe regels en nieuwe coureurs. Wij zijn er helemaal klaar voo

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht