Annuleer
Formule 1

Formule 1

Formule 1 beleef je bij Ziggo Sport

Max Verstappen strijd in zijn Red Bull tegen Hamilton, Rosberg, Vettel en Ricciardo. Hoe moeilijk gaat onze inhaalkoning het hen maken? Beleef alle GP's van dit seizoen live en exclusief bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Wat kan Max Verstappen?

Lewis Hamilton zal alles op alles zetten om zijn titel van 2015 te prolongeren. Maar wie weet heeft hij er met Max Verstappen wel een concurrent bij dit seizoen. De talentvolle Nederlander sloot zijn debuutseizoen af met een knappe 12e plek en bruist van de ambitie. Na 4 goede races in 2016 maakte Max een 'upgrade' naar Red Bull en won direct de Grand Prix van Spanje. Waar stopt het sprookje van Verstappen dit seizoen?

Lees meer over Max

Olav, Rob, Jack en Rick

Vertrouwd en op de hoogte van het laatste Formule 1-nieuws. Dat zijn de presentatoren van Ziggo Sport Totaal. Olav Mol verzorgt ook dit seizoen weer het commentaar van de kwalificaties en doet de voorbeschouwing van de races vanaf elk circuit. Rick Winkelman doet rechtstreeks verslag van de trainingen en Jack Plooij vanuit de pit. Ook spreekt Rob Kamphues rond de races afwisselend met de vaste analisten Robert Doornbos, Tom Coronel, Giedo van de Garde en Jan Lammers.

Voor de echte fan

Wil je helemaal niets missen en de ultieme Formule 1-ervaring beleven? Dan zit je goed met Ziggo Sport Totaal. Met dit pakket geniet je van alles rondom de Formule 1 en overige racesporten en is het bijna alsof je er zelf bij bent.

De voordelen van Ziggo Sport Totaal

Formule 1-kalender

Het belooft weer een mooi raceseizoen te worden. Maar wanneer wordt er op welk circuit gereden de komende maanden?

Bekijk alle GP's op een rij

Formule 1 voor beginners

Deze is voor de kakelverse fans. Hoe zit een race-weekend eigenlijk in elkaar? En hoeveel punten krijg je als je wint?

Lees verder

Teams en coureurs

Uiteraard volgen we de verrichtingen van Max Verstappen weer met speciale aandacht. Maar wie razen er nog meer over het asfalt in 2016?

Alle teams en coureurs in 2016
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Formule 1

Verstappen dreigt met radiostilte

Max Verstappen overweegt voortaan zijn boordradio uit te schakelen tijdens de races. Hij vindt dat het commentaar dat live wordt uitgezonden op televisie hem een arrogant imago geeft. 

Formule 1

Preview: F1 Grand Prix Japan

Na de Grand Prix van Maleisië, waar Max Verstappen een meer dan verdienstelijke tweede plaats behaalde, is de Grand Prix van Japan aan de beurt. Ook deze race kun je natuurlijk Live zien op Ziggo Sport.