Hoofdklasse dames- en herenhockey

Hoofdklasse dames- en herenhockey

Kampong - Amsterdam

Kampong - Amsterdam 

Ook hockeyliefhebbers en -nieuwsgierigen komen aan hun trekken bij Ziggo Sport. Komende zondag kun je live de hervatting van het seizoen in de Hoofdklasse Heren en Dames meemaken. In Utrecht spelen eerst de vrouwen en daarna de mannen van Kampong tegen Amsterdam.   

De dames van Amsterdam lijken ook dit seizoen met Den Bosch uit te gaan maken wie kampioen van Nederland wordt. De Amsterdamse koploper slaagde er de afgelopen jaren als enige in om de hegemonie van de Bossche vrouwen te breken, in 2009 en 2013. Kampong speelt een bijrol in de titelstrijd, maar de nummer 5 van de ranglijst is wél op zoek naar eerherstel. In Amsterdam liep de ploeg uit Utrecht eerder dit seizoen nog tegen een smadelijke 5-1 nederlaag op.

Daarna begint de mannelijke variant van deze wedstrijd. De heren van Kampong staan met een 7e plaats in de middenmoot en krijgen met Amsterdam eveneens de lijstaanvoerder op bezoek. In de hoofdstad werd het eerder dit seizoen 4-1. Winnen de Amsterdammers opnieuw of steken de Utrechters daar een stokje voor?

Je ziet het zondag bij Ziggo Sport op kanaal 14:
Dames: Kampong - Amsterdam, 28 februari om 12.40 uur 
Heren: Kampong - Amsterdam, 28 februari om 14.45 uur