Annuleer
Bestel een voetbaldagpas

Bestel een voetbaldagpas

De beslissende duels in de Eredivisie kijken? Of juist die van de Bundesliga? Met een FOX Sports Dagpas kijk je 24 uur lang naar alle wedstrijden van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International.

Een FOX Sports Dagpas bestel je op eenvoudig op je mediabox. Voor slechts € 7,95. Dat kan al ruim van tevoren. Zo weet je zeker dat je er op de dag zelf live bij bent. Met de dagpas heb je van 8.00 uur ’s ochtends tot 8.00 uur de ochtend erop toegang tot alle zenders van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Die vind je op de volgende kanalen:  

  • FOX Sports Eredivisie 1, 3 en 5 vind je op kanaal 421, 423 en 425.
  • FOX Sports International 2, 4 en 6 vind je op kanaal 422, 424 en 426.

Bestellen?

Op elke ontvanger werkt bestellen net even anders. Ga op je televisie naar kanaal 450 en ontdek hoe het voor jou werkt. Of lees het hier.

Kies een zender

Fox Sports Eredivisie logo Fox Sports Eredivisie logo
Fox Sports International logo Fox Sports International logo
image Alle wedstrijden kijken

Alle wedstrijden kijken

Wil je niet steeds een dagpas kopen maar gewoon elke wedstrijd kijken? Neem dan een abonnement op FOX Sports. Op dit moment heb je FOX Sports Compleet zelfs al voor € 19,95 per maand. Dus voor maar € 12 meer dan een dagpas kijk je elke maand onbeperkt sport op maar liefst zes (!) kanalen. En het abonnement kun je ook nog eens elke maand opzeggen.

Ga nu voor FOX Sports Compleet