Guardiola bevestigt: 'Naar Premier League'

Guardiola bevestigt: 'Naar Premier League'

Josep Guardiola heeft het slechtst bewaarde geheim ter wereld verklapt. De bij Bayern München vertrekkende succescoach onthulde dat hij volgend jaar in de Premier League gaat werken. 'Ik wil weten hoe het is om in een nieuwe stad te wonen en wil graag in Engeland aan de slag', aldus de tweevoudig Champions League-winnaar.

Bijna de complete Engelse top jaagt op de Spanjaard. In de afgelopen maanden zijn Manchester United, Manchester City, Chelsea en Arsenal nadrukkelijk in verband gebracht met Pep. Wie van hen de gelukkige wordt, wilde Guardiola op de persconferentie nog niet vertellen.

'HEB AL AANBIEDINGEN LIGGEN'
'Ik heb al aanbiedingen gehad, maar heb nog nergens getekend. Als ik een nieuwe club heb gevonden, laat ik het weten. Ik wil de sfeer proeven zoals die in Engeland is. Ik verheug me op de stadions daar. Ik ben nu 44 en ik denk dat het de juiste tijd is', besloot de oud-trainer van Barcelona.

Eerder liet Karl-Heinz Rummenigge doorschemeren dat Guardiola zijn keus al wel had gemaakt. 'Ik denk dat ik wel weet waar hij heen gaat, maar ik laat die mededeling aan hem zelf of zijn nieuwe club over', aldus de baas van Bayern München.  


Waar in Engeland Guardiola ook aan de slag gaat, zeker is dat hij zijn kunsten na de zomer gaat vertonen op Ziggo Sport. De Engelse Premier League is vanaf augustus 2016 exclusief te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Premier League en La Liga

En wat staat er op het menu? In de Premier League lik je je vingers af bij Manchester City-Liverpool en in La Liga wordt het een patatje oorlog met Catalonië-saus.

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Voor ieder wat wils deze week. Van dameshandbal tot City - Liverpool. En laten we de Six Nations match Ierland - Engeland niet vergeten. Je hoeft de deur in elk geval niet uit.

Premier League

Preview: Liverpool - Arsenal

Op papier is Liverpool - Arsenal 'maar' een subtopper. Toch zullen de vonken er op Anfield Road vanaf spatten. Net als in het eerste treffen dit seizoen. Toen wonnen The Reds met 3-4.

Premier League

Premier League: speelronde 23

Chelsea zag de concurrentie punten verspillen en lijkt fluitend op weg naar de zesde landstitel. Deze speelronde moet het op bezoek bij Liverpool, een echte kraker op Anfield.