Ziggo Sport Basketbal

Ziggo Sport Basketbal

Ziggo Sport Basketbal

De NBA, de NCAA en de topwedstrijden uit Nederland. Je beleeft het bij Ziggo Sport.

LeBron James, Stephen Curry… De grootste sterren spelen in de NBA, het basketbalwalhalla van de wereld. Bij Ziggo Sport zie je ze in actie. Verder maak je kennis met de spelers van de toekomst in de NCAA, de Amerikaanse studentenbasketbalcompetitie. Dit, en de topwedstrijden uit Nederland, zie je natuurlijk op Ziggo Sport.

Commentatoren

Meer basketbal zien?

Abonneer je nu op Ziggo Sport Totaal
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Wat is er deze week weer veel sport te zien op kanaal 14! Vanaf nu vind je hier alles wat je niet mag missen. Pak je agenda erbij en blokken maar! 

Basketbal

NBA Kerstbasketbal

Geen kalkoen en geen ruzie met de schoonouders voor de sterren van de NBA. LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant en alle anderen maken zich op voor een eerste kerstdag vol topbasketbal.

Basketbal

NBA Playoff time!

De eindfase van de NBA staat garant voor topwedstrijden tussen de beste teams van de Eastern en Westerne Conference. De eerste ronde van de play-offs volg je uiteraard live via Ziggo Sport, te beginnen met twee krakers.

NBA-playoffs en NCAA

Tijd voor de NBA-playoffs en de NCAA Final Four! Heel Amerika kijkt al het hele seizoen uit naar het moment dat de playoffs beginnen en ook wij zitten er klaar voor.