Annuleer
Ziggo Sport Basketbal

Ziggo Sport Basketbal

Ziggo Sport Basketbal

De NBA, de NCAA en de topwedstrijden uit Nederland. Je beleeft het bij Ziggo Sport.

LeBron James, Stephen Curry… De grootste sterren spelen in de NBA, het basketbalwalhalla van de wereld. Bij Ziggo Sport zie je ze in actie. Verder maak je kennis met de spelers van de toekomst in de NCAA, de Amerikaanse studentenbasketbalcompetitie. Dit, en de topwedstrijden uit Nederland, zie je natuurlijk op Ziggo Sport.

Commentatoren

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Basketbal

Preview: Donar - SL Benfica

Er gloort hoop aan de horizon. Donars kansen op een vervolg in de FIBA Europe Cup waren vrijwel nihil. Maar na de spectaculaire zege in Siberië ligt alles weer open. Next up: Benfica.

Ziggo Sport Totaal

NBA van start!

De supersterren van de NBA staan te popelen om okselfris aan een nieuw basketbalseizoen te beginnen. En dat beleef je uiteraard bij Ziggo Sport Totaal.

Basketbal

NBA Finals game 7

3-3, de Cleveland Caveliers zijn helemaal terug! Donderdag versloegen ze de Warriors in eigen huis en zo sleepten ze er een allesbeslissende game 7 uit. Beleef het zondagnacht live op Ziggo Sport.

Basketbal

Spurs blijven ongeslagen in eigen huis

De basketballers van San Antonio Spurs hebben donderdag (plaatselijke tijd) hun ongeslagen status behouden dit seizoen in de NBA. De zege van 109-101 op Chicago Bulls was zelfs de veertigste overwinning in San Antonio op rij. Kawhi Leonard was goed voor 29 punten en LaMarcus Aldridge maakte 26 punten en 10 rebounds. De Bulls kwamen in het vierde kwart nog sterk terug en verkleinden een achterstand van tien naar drie punten, maar de thuisploeg zette nog een keer aan en liep weer uit. De Spurs bezetten de tweede plaats in de Western Conference met 55 zeges tegen 10 nederlagen. Alleen Golden State Warriors presteerde dit seizoen beter (57 zeges, 6 nederlagen).