Ziggo Sport Atletiek

Ziggo Sport Atletiek

De mooiste wedstrijden uit de Diamond League zie je dit jaar bij Ziggo Sport op kanaal 14.

image Diamond League

Diamond League

De Diamond League bestaat uit veertien wedstrijden, waarvan dertien eendaagse wedstrijden. Elke winnaar van de Diamond Race, het klassement van de Diamond League, krijgt een vier-karaats diamant ter waarde van ongeveer 60.000 euro. Op Ziggo Sport zie je ’s werelds snelste, sterkste, slimste en meest technische topatleten!

image Sprintkoningin Dafne en Ziggo slaan handen ineen

Sprintkoningin Dafne en Ziggo slaan handen ineen

Met trots mogen we melden dat Dafne Schippers en Ziggo de komende jaren intensief gaan samenwerken. Niet alleen zie je al haar races in de Diamond League op Ziggo Sport, ook schuift de Koningin van de Sprint regelmatig aan bij Jack van Gelder en Frank Evenblij in de wekelijkse talkshow Peptalk. Je zult haar gezicht in Ziggo campagnes voorbij zien komen.

Lees meer
image Albert Mantingh

Albert Mantingh

Een grote algemene sportkennis typeert Albert Mantingh (11-01-1959), die geneeskunde studeerde maar zijn passie voor sport verkoos boven de witte jas. Hij werkte als sportjournalist vanaf 1988 voor praktisch alle Nederlandstalige televisiezenders en nu voornamelijk voor Ziggo Sport (Totaal) als atletiek-, voetbal- en tenniscommentator.


Diamond League wedstrijden 2016

16 juni Stockholm
18 juni New York
15 juli Monaco
22-23 juli Londen (met Dafne)
25 augustus Lausanne (met Dafne*)
27 augustus Parijs (met Dafne*)
1 september Zürich (met Dafne*)
9 september Brussel (met Dafne*)

*afhankelijk van resultaat op de SpelenAgenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Atletiek

klaar voor de start... Daf?

Dat ging even mis tijdens de 200m sprint in Oslo. Dafne Schippers startte te vroeg en werd gediskwalificeerd. Toch liep ze mee en won goud. Snap jij het nog? En in Eugene liep het ook niet echt lekker.

Ziggo Sport

Ziggo Sport 1 jaar

Ziggo Sport is jarig en dat vieren wij! We trakteren op een heel weekend live topsport, helemaal voor niks. Dus zet de sixpacks maar vast koud!

Atletiek

Diamond League Zürich

Met de Olympische Spelen maar net achter de rug krijg je op Ziggo Sport de kans je atletiekroes nog even te verlengen. In Zürich zie je in ieder geval onze Nederlandse sprinttroeven Dafne Schippers en Churandy Martina in actie.

Atletiek

Schippers+Martina live!

Dafne Schippers en Churandy Martina staan te popelen om te knallen op de Olympische Spelen. De kersverse Europese kampioenen op de 100 meter gebruiken de Diamond League-wedstrijd in Monaco om verder te finetunen. Op Ziggo Sport zit je live op de eerste rij!