Annuleer
Ajax

Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Een geweldige club om bij te horen.

De Amsterdamse club heeft een rijke historie en een enorme toewijding. Alles draait er om het bereiken van de top en het vermaken van de fans.

Van kroeg naar kampioensschaal

Het is 18 maart 1900. In het Amsterdamse café Oost-Indië, gevestigd aan het begin van de kalverstraat, besluiten de vrienden Floris Stempel, Han Dade en Carl Bruno Reeser een voetbalclub op te richten. De ‘Amsterdamsche Football Club Ajax’ is geboren.

Lees verder

Ziggo en Ajax

Ajax staat voor bruisend voetbal. Op en rond het veld straalt het plezier en optimisme uit. Het team gaat er altijd voor, speelt met lef en doet er alles aan om te winnen.

Ziggo en Ajax zijn beide op hun gebied de grootste clubs van Nederland. Om de grootste te blijven bieden we het mooiste entertainment. In de ArenA, op het veld, op tv, op internet en op je mobiel.

Ajax voor Ziggo klanten

Als klant van Ziggo geniet je regelmatig van exclusieve Ajax-voordelen en -activiteiten. Zoals gratis seizoenskaarten, ontmoetingen met de selectie en extraatjes op de open dag van Ajax.

In de ArenA vind je de Ziggo Sportsbar. Tijdens iedere wedstrijd presenteren Peter Heerschop en Viggo Waas daar een verrassend programma. Met bekende oud-voetballers zoals Ronald de Boer analyseren ze de wedstrijd.

Agenda

Preview: Ajax - Legia Warschau

Donderdag 23 februari - 19.00 uur

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moe

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ajax

ZiggoCam: Lasse Schöne

De ZiggoCam geeft je een uniek kijkje in het leven van bekende Ajaxspelers. Lasse Schöne praat als allereerste over zijn ambities in de Europa League, zijn Deense voorgangers en zijn gezinsleven.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 22

Koploper Feyenoord ontvangt FC Groningen. Dat wil revanche voor de klap die het op de eerste speeldag kreeg. PSV sluit het weekend af met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 21

Een weekend vol interessante duels. Lastige uitwedstrijden voor PSV, Ajax, Feyenoord en Heerenveen. Wie komt deze speelronde het best door? 

Voetbal

Eredivisie: speelronde 19

Het Eredivisie-weekend gaat van start met de Twentse derby. Ook de zondag begint goed met het altijd beladen duel FC Utrecht - Ajax. En stoomt Feyenoord door naar de Coolsingel?

Eredivisie

Preview: Ajax - Red Bull Leipzig

Ajax bereidt zich deze week in het zonnige Zuid-Portugal voor op de tweede helft van de competitie. Op 7 januari oefent het tegen de nummer twee van Duitsland, Red Bull Leipzig.

Nieuws