Annuleer
Ajax

Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Een geweldige club om bij te horen.

De Amsterdamse club heeft een rijke historie en een enorme toewijding. Alles draait er om het bereiken van de top en het vermaken van de fans.

Van kroeg naar kampioensschaal

Het is 18 maart 1900. In het Amsterdamse café Oost-Indië, gevestigd aan het begin van de kalverstraat, besluiten de vrienden Floris Stempel, Han Dade en Carl Bruno Reeser een voetbalclub op te richten. De ‘Amsterdamsche Football Club Ajax’ is geboren.

Lees verder

Ziggo en Ajax

Ajax staat voor bruisend voetbal. Op en rond het veld straalt het plezier en optimisme uit. Het team gaat er altijd voor, speelt met lef en doet er alles aan om te winnen.

Ziggo en Ajax zijn beide op hun gebied de grootste clubs van Nederland. Om de grootste te blijven bieden we het mooiste entertainment. In de ArenA, op het veld, op tv, op internet en op je mobiel.

Ajax voor Ziggo klanten

Als klant van Ziggo geniet je regelmatig van exclusieve Ajax-voordelen en -activiteiten. Zoals gratis seizoenskaarten, ontmoetingen met de selectie en extraatjes op de open dag van Ajax.

In de ArenA vind je de Ziggo Sportsbar. Tijdens iedere wedstrijd presenteren Peter Heerschop en Viggo Waas daar een verrassend programma. Met bekende oud-voetballers zoals Ronald de Boer analyseren ze de wedstrijd.

Agenda

Preview: Ajax - Feyenoord

Zondag 2 april - 14.30 uur

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterd

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Zondag 2 april - 14.30 uur

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Voetbal

Preview: Legia Warschau - Ajax

Ook niet-fans moeten toch toegeven dat Ajax best lekker gaat in Europa. Zonder al te veel moeite bereikten de Amsterdammers de knock-outfase. Volgende hindernis is Legia Warschau. 

Ajax

UEFA Youth League: Ajax - Juventus

Is Justin Kluivert opnieuw belangrijk voor Ajax O19? Of komt hij niet aan spelen toe vanwege verplichtingen met het eerste elftal? Dat het spannend wordt is in ieder geval wél zeker.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 20

PSV versloeg vorige week Heerenveen in een ware thriller. Het moet dit weekend naar Heracles, waar het vorig jaar verloor. Heerenveen speelt thuis tegen FC Groningen: een beladen duel.

Europa League

Achtste finales Europa League

De clubs zijn getrokken en de wedstrijden bekend. Ajax neemt het op tegen FC Kopenhagen. Voor de twee Denen bij Ajax een mooie tegenstander. De duels zie je op 9 en 16 maart op FOX Sports.