Annuleer
Ajax

Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Een geweldige club om bij te horen.

De Amsterdamse club heeft een rijke historie en een enorme toewijding. Alles draait er om het bereiken van de top en het vermaken van de fans.

Van kroeg naar kampioensschaal

Het is 18 maart 1900. In het Amsterdamse café Oost-Indië, gevestigd aan het begin van de kalverstraat, besluiten de vrienden Floris Stempel, Han Dade en Carl Bruno Reeser een voetbalclub op te richten. De ‘Amsterdamsche Football Club Ajax’ is geboren.

Lees verder

Ziggo en Ajax

Ajax staat voor bruisend voetbal. Op en rond het veld straalt het plezier en optimisme uit. Het team gaat er altijd voor, speelt met lef en doet er alles aan om te winnen.

Ziggo en Ajax zijn beide op hun gebied de grootste clubs van Nederland. Om de grootste te blijven bieden we het mooiste entertainment. In de ArenA, op het veld, op tv, op internet en op je mobiel.

Ajax voor Ziggo klanten

Als klant van Ziggo geniet je regelmatig van exclusieve Ajax-voordelen en -activiteiten. Zoals gratis seizoenskaarten, ontmoetingen met de selectie en extraatjes op de open dag van Ajax.

In de ArenA vind je de Ziggo Sportsbar. Tijdens iedere wedstrijd presenteren Peter Heerschop en Viggo Waas daar een verrassend programma. Met bekende oud-voetballers zoals Ronald de Boer analyseren ze de wedstrijd.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Eredivisie: speelronde 19

Het Eredivisie-weekend gaat van start met de Twentse derby. Ook de zondag begint goed met het altijd beladen duel FC Utrecht - Ajax. En stoomt Feyenoord door naar de Coolsingel?

Voetbal

FIFA17-battle: Ajax - PSV

Stel je voor: jij en je controller in een vol stadion. Daar ga je. Je passt, je kapt, je scoort: iedereen gaat he-le-maal loesoe! Jij bent de man. Meld je aan en wie weet beleef je dit straks in het echt.

Ajax

Achter de schermen bij Ziggo: Ajax in Europa

Ziggo neemt een kijkje in de historie van Ajax. Op de dag van het duel tegen Celta praat Ajax-kenner Menno Pot met Joël Veltman over gedenkwaardige gebeurtenissen van Ajax op de Europese velden.

Peptalk

Peptalk: Veltman, Gesink en Tuitert

Joël Veltman is vanavond te gast bij Peptalk. De verdediger vertelt Jack van Gelder een dag na de Klassieker tegen Feyenoord over het seizoen van Ajax, zijn rol in Oranje en de rechtsbackpositie.

Fox Sports

Preview: Feyenoord - Ajax

Geen Eredivisie-wedstrijd roept zo veel emotie op als Feyenoord-Ajax. En de Klassieker in de Kuip is nog meer beladen dan die in Amsterdam. Nu helemaal. De Rotterdammers zijn niet meer de underdog.

Nieuws