placeholder

Nieuw dit seizoen bij FOX Sports

Dit zijn de nieuwste programma's van FOX Sports:

De Eretribune
Een tafel van zes, van 18.00 tot 23.00 uur, dat is de setting van de zaterdagavond op FOX Sports 1. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks ontvangen twee van de vaste FOX Sports-analisten plus een voetbalgast en een voetbalgekke BN'er. Onderwerpen: alles wat het bespreken waard is.

FOX Sports Vandaag
Een round-up van de dag op FOX Sports en het belangrijkste en opvallendste (inter)nationale sportnieuws. Dagelijks vanaf 23.00 uur word je op FOX Sports 1 in een half uur volledig bijgepraat aan de hand van highlights, reportages, rubrieken en social media.

De Tafel van Kees/Natafelen met Kees
Ook dit seizoen ontvangt Kees Jansma, met vaste gast Hans Kraay jr., elke zondagochtend diverse gasten uit de voetbalwereld, die samen terugblikken en vooruitkijken. Op maandagavond zie je Kees óók, in Natafelen met Kees. Hij praat dan na met Kenneth Perez en drie gerenommeerde voetbaljournalisten.

Eredivisie
Je ziet alle Eredivisiewedstrijden natuurlijk weer live. Op zondag nemen Toine van Peperstraten en twee analisten je vanuit de studio de hele dag bij de hand en zijn onze verslaggevers aanwezig in de stadions. Met interviews en natuurlijk analyses vooraf, tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd.

Bundesliga
De mooiste wedstrijden uit de Bundesliga zie je met ingang van seizoen 2015/2016 exclusief op FOX Sports. Aan presterende landgenoten geen gebrek bij onze oosterburen. Beleef de weergaloze acties van Arjen Robben en de vele doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar en Bas Dost live in je huiskamer.

Jupiler League
In het nieuwe schakelprogramma Voetbal op Vrijdag passeren de Jupiler League, de Eredivisie en de Bundesliga de revue. Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten of Pascal Kamperman presenteert, met analyses van Jan van Halst. In Jupiler League op Maandag zie je altijd één live-wedstrijd.