'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

Ziggo en de Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap. Het media- en entertainmentbedrijf zal het orkest van mensen met een verstandelijke beperking nog vijf jaar lang financieel ondersteunen.

Gastartiest Gerard Joling onthulde het nieuws tijdens een repetitie aan de circa 150 leden van de Jostiband: "Vrienden, we werken nu keihard aan jullie Ziggo Dome droom. Maar na het jubileumoptreden in de Ziggo Dome hebben jullie natuurlijk nog veel meer dromen en wensen. Misschien willen jullie naar de maan of een nieuw instrument uitvinden. Hoe wild jullie plannen ook mogen zijn; jullie krijgen financiële hulp van een partij die muziek en plezier net zo belangrijk vindt als jullie. Ziggo gaat jullie namelijk vijf jaar lang helpen om nog meer dromen waar te maken!"

Jostiband door het dolle

Met muziek en oorverdovend gejuich vieren de orkestleden de nieuwe vriendschap tussen de Jostiband en Ziggo. Orkestleider Lyan Verburg: "Dit is fantastisch! Nu kunnen we de muzieknotatie verder ontwikkelen door nieuwe muziekstukken uit te schrijven in een nieuw muziekboek en sparen voor nieuwe keyboards die (uiteindelijk) vervangen moeten worden." Orkestlid Theo laat zich direct inspireren door Gerard en heeft wildere plannen in petto. "Supergaaf! Ik hoop stiekem dat we worden gevraagd door de Toppers. Dan is het Jostiband Orkest de gastartiest in de Amsterdamse Arena."

Toekomst

Ziggo schenkt het orkest vijf jaar lang een bedrag dat ze naar eigen inzicht mogen gebruiken. Marieke Dekker, VP Corporate Affairs, deelt het enthousiasme van de orkestleden: "Het is te gek dat de Jostiband erin geslaagd is de Ziggo Dome vol te krijgen! Maar daarna gaat het natuurlijk verder. Daarom ben ik er trots op dat Ziggo vriend van de Jostiband is geworden. Op die manier helpen wij ook toekomstige dromen van het orkest te realiseren."

Eerder deze maand kocht het entertainmentbedrijf de laatste kaarten voor het optreden in de Ziggo Dome, waardoor het jubileumconcert op 5 september volledig is uitverkocht.

Agenda

Eindpunt Parijs

Zaterdag 1 juli

Het is de wielerronde met de grootste naam, de meeste volgers en de drukste bochten in de Alpen: de

F1 Grand Prix van Hongarije

Vrijdag 28 juli

Vorig jaar ging oma Max met een slakkenvaart over de Hungaroring. Althans, dat vond hij zelf. Gelukk

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Dome

Toto

Op zaterdag 17 maart komt de legendarische Amerikaanse rockband Toto naar de Ziggo Dome!

Ziggo Dome

BLØF

Bløf komt weer naar de Ziggo Dome! Op 10 maart zie je ze live.

Ziggo Dome

André Rieu

André Rieu komt op 6 januari 2018 terug naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop start 9 juni om 10:00u via www.andrerieu.com.

Nieuws