'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

Ziggo en de Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap. Het media- en entertainmentbedrijf zal het orkest van mensen met een verstandelijke beperking nog vijf jaar lang financieel ondersteunen.

Gastartiest Gerard Joling onthulde het nieuws tijdens een repetitie aan de circa 150 leden van de Jostiband: "Vrienden, we werken nu keihard aan jullie Ziggo Dome droom. Maar na het jubileumoptreden in de Ziggo Dome hebben jullie natuurlijk nog veel meer dromen en wensen. Misschien willen jullie naar de maan of een nieuw instrument uitvinden. Hoe wild jullie plannen ook mogen zijn; jullie krijgen financiële hulp van een partij die muziek en plezier net zo belangrijk vindt als jullie. Ziggo gaat jullie namelijk vijf jaar lang helpen om nog meer dromen waar te maken!"

Jostiband door het dolle

Met muziek en oorverdovend gejuich vieren de orkestleden de nieuwe vriendschap tussen de Jostiband en Ziggo. Orkestleider Lyan Verburg: "Dit is fantastisch! Nu kunnen we de muzieknotatie verder ontwikkelen door nieuwe muziekstukken uit te schrijven in een nieuw muziekboek en sparen voor nieuwe keyboards die (uiteindelijk) vervangen moeten worden." Orkestlid Theo laat zich direct inspireren door Gerard en heeft wildere plannen in petto. "Supergaaf! Ik hoop stiekem dat we worden gevraagd door de Toppers. Dan is het Jostiband Orkest de gastartiest in de Amsterdamse Arena."

Toekomst

Ziggo schenkt het orkest vijf jaar lang een bedrag dat ze naar eigen inzicht mogen gebruiken. Marieke Dekker, VP Corporate Affairs, deelt het enthousiasme van de orkestleden: "Het is te gek dat de Jostiband erin geslaagd is de Ziggo Dome vol te krijgen! Maar daarna gaat het natuurlijk verder. Daarom ben ik er trots op dat Ziggo vriend van de Jostiband is geworden. Op die manier helpen wij ook toekomstige dromen van het orkest te realiseren."

Eerder deze maand kocht het entertainmentbedrijf de laatste kaarten voor het optreden in de Ziggo Dome, waardoor het jubileumconcert op 5 september volledig is uitverkocht.

Agenda

5 jaar Ziggo Dome met Marco

Vrijdag 23 juni - 19.00 uur

Ziggo en Vodafone vieren feest, want de Ziggo Dome is jarig: 5 jaar alweer! Genoeg reden voor twee f

John Fogerty

Woensdag 28 juni - 20.00 uur

Op woensdag 28 juni komt Creedence Clearwater Revival zanger en gitarist John Fogerty naar Nederland

Eindpunt Parijs

Zaterdag 1 juli

Het is de wielerronde met de grootste naam, de meeste volgers en de drukste bochten in de Alpen: de

Het gras van Wimbledon

Maandag 3 juli

‘Thirty-love.’ ‘Advantage Miss Kerber.’ ‘Game Federer.’ Je hoort

F1 Grand Prix van Oostenrijk

Vrijdag 7 juli

Spectaculairder dan vorig jaar kan het niet worden in Oostenrijk: de inhaalactie van Hamilton,

F1 Grand Prix van Groot-Brittannië

Vrijdag 14 juli

Silverstone is het decor van de tiende Formule 1-race van het seizoen. Snelt Lewis Hamilton in zijn

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Foto: Neal Preston
Presale

Presale Queen

Op 13 november verandert de Ziggo Dome in een rockpaleis, geschikt voor een koningin. Want dan speelt Queen samen met Adam Lambert haar koninklijke hits. Nu een exclusieve presale voor Ziggo klanten.

Ed Sheeran

Ziggo Music Session: Ed Sheeran

Buitenkansje voor de echte fans die klant van Ziggo zijn: Ed Sheeran komt op 3 april naar Nederland en neemt zijn gitaar mee. Hij zal in een intieme setting een paar van zijn nieuwe songs spelen en misschien kun je hem ook nog wel de vraag stellen die je altijd al had willen stellen.

Nieuws