'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

Ziggo en de Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap. Het media- en entertainmentbedrijf zal het orkest van mensen met een verstandelijke beperking nog vijf jaar lang financieel ondersteunen.

Gastartiest Gerard Joling onthulde het nieuws tijdens een repetitie aan de circa 150 leden van de Jostiband: "Vrienden, we werken nu keihard aan jullie Ziggo Dome droom. Maar na het jubileumoptreden in de Ziggo Dome hebben jullie natuurlijk nog veel meer dromen en wensen. Misschien willen jullie naar de maan of een nieuw instrument uitvinden. Hoe wild jullie plannen ook mogen zijn; jullie krijgen financiële hulp van een partij die muziek en plezier net zo belangrijk vindt als jullie. Ziggo gaat jullie namelijk vijf jaar lang helpen om nog meer dromen waar te maken!"

Jostiband door het dolle

Met muziek en oorverdovend gejuich vieren de orkestleden de nieuwe vriendschap tussen de Jostiband en Ziggo. Orkestleider Lyan Verburg: "Dit is fantastisch! Nu kunnen we de muzieknotatie verder ontwikkelen door nieuwe muziekstukken uit te schrijven in een nieuw muziekboek en sparen voor nieuwe keyboards die (uiteindelijk) vervangen moeten worden." Orkestlid Theo laat zich direct inspireren door Gerard en heeft wildere plannen in petto. "Supergaaf! Ik hoop stiekem dat we worden gevraagd door de Toppers. Dan is het Jostiband Orkest de gastartiest in de Amsterdamse Arena."

Toekomst

Ziggo schenkt het orkest vijf jaar lang een bedrag dat ze naar eigen inzicht mogen gebruiken. Marieke Dekker, VP Corporate Affairs, deelt het enthousiasme van de orkestleden: "Het is te gek dat de Jostiband erin geslaagd is de Ziggo Dome vol te krijgen! Maar daarna gaat het natuurlijk verder. Daarom ben ik er trots op dat Ziggo vriend van de Jostiband is geworden. Op die manier helpen wij ook toekomstige dromen van het orkest te realiseren."

Eerder deze maand kocht het entertainmentbedrijf de laatste kaarten voor het optreden in de Ziggo Dome, waardoor het jubileumconcert op 5 september volledig is uitverkocht.

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

F1 Grand Prix van Amerika

Vrijdag 20 oktober - 17.00 uur

Howdy folks! Met de GP van Amerika in Austin Texas nadert dit seizoen zijn ontknoping. Wordt he

SLAM! MixMarathon

Vrijdag 20 oktober - 22.00 uur

Op 20 oktober 2017 keert de SLAM! MixMarathon terug naar de Ziggo Dome!

Future Urban Legends

Zaterdag 21 oktober - 22.00 uur

Op 21 oktober is het dance event Future Urban Legends in de Ziggo Dome!

Symphonica in Rosso - Simply Red

Woensdag 25 oktober - 20.00 uur

Op 25 oktober staat Simply Red in de Ziggo Dome, tijdens Symphonica in Rosso! Kaartverkoop is gestar

Symphonica in Rosso - Simply Red

Donderdag 26 oktober

Op 26 oktober 2017 staat Simply Red in de Ziggo Dome, tijdens Symphonica in Rosso! De kaartverkoop i

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.

Ziggo Dome

Shania Twain

Op 11 oktober 2018 staat Shania Twain in de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 13 oktober om 9:00 uur.

Nieuws