'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

'Ziggo helpt Jostiband dromen waar te maken'

Ziggo en de Jostiband sluiten een meerjarige muzikale vriendschap. Het media- en entertainmentbedrijf zal het orkest van mensen met een verstandelijke beperking nog vijf jaar lang financieel ondersteunen.

Gastartiest Gerard Joling onthulde het nieuws tijdens een repetitie aan de circa 150 leden van de Jostiband: "Vrienden, we werken nu keihard aan jullie Ziggo Dome droom. Maar na het jubileumoptreden in de Ziggo Dome hebben jullie natuurlijk nog veel meer dromen en wensen. Misschien willen jullie naar de maan of een nieuw instrument uitvinden. Hoe wild jullie plannen ook mogen zijn; jullie krijgen financiële hulp van een partij die muziek en plezier net zo belangrijk vindt als jullie. Ziggo gaat jullie namelijk vijf jaar lang helpen om nog meer dromen waar te maken!"

Jostiband door het dolle

Met muziek en oorverdovend gejuich vieren de orkestleden de nieuwe vriendschap tussen de Jostiband en Ziggo. Orkestleider Lyan Verburg: "Dit is fantastisch! Nu kunnen we de muzieknotatie verder ontwikkelen door nieuwe muziekstukken uit te schrijven in een nieuw muziekboek en sparen voor nieuwe keyboards die (uiteindelijk) vervangen moeten worden." Orkestlid Theo laat zich direct inspireren door Gerard en heeft wildere plannen in petto. "Supergaaf! Ik hoop stiekem dat we worden gevraagd door de Toppers. Dan is het Jostiband Orkest de gastartiest in de Amsterdamse Arena."

Toekomst

Ziggo schenkt het orkest vijf jaar lang een bedrag dat ze naar eigen inzicht mogen gebruiken. Marieke Dekker, VP Corporate Affairs, deelt het enthousiasme van de orkestleden: "Het is te gek dat de Jostiband erin geslaagd is de Ziggo Dome vol te krijgen! Maar daarna gaat het natuurlijk verder. Daarom ben ik er trots op dat Ziggo vriend van de Jostiband is geworden. Op die manier helpen wij ook toekomstige dromen van het orkest te realiseren."

Eerder deze maand kocht het entertainmentbedrijf de laatste kaarten voor het optreden in de Ziggo Dome, waardoor het jubileumconcert op 5 september volledig is uitverkocht.

Agenda

Kinderpret in de Ziggo winkels

Woensdag 16 augustus

Deze zomer ontmoet je jouw grote helden in de Ziggo winkels!

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus - 10.00 uur

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

US Open 2017

Maandag 28 augustus - 17.00 uur

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaa

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus - 19.00 uur

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Nieuws
Zaterdag 17 maart

Toto

Zaterdag 10 maart

BLØF