Win gratis mooie prijzen

Win gratis mooie prijzen

bij het concert van Marco Borsato

De Ziggo Dome is 5 jaar! En dat vieren we samen met Marco Borsato op 23 en 24 juni met 2 topconcerten. Omdat jij als klant van zowel Vodafone als Ziggo kaarten hebt gekocht, maak je kans op gratis prijzen.

Vodafone en Ziggo werken voortaan samen, want met z’n tweeën kunnen we meer voor jou betekenen. En omdat je bij ons allebei zit, heb je een streepje voor bij ons. Je kunt zelf kiezen voor welke prijzen je in aanmerking wilt komen. Je doet dit heel eenvoudig door je keuze aan te vinken in het formulier dat je onder de knop vindt.

Kijk maar op welke mooie prijzen je kans maakt. De mooiste zijn de tien Mega VIP Pakketten, met gratis overnachting, diner en een meet & greet met Marco Borsato zelf.

Welke prijzen kun je winnen?

De soundcheck + diner

We verloten 75x 2 soundcheck-pakketten per avond
Met het soundcheck-pakket brengen we je dichter bij Marco. Want we ontvangen jou samen met je gast met een drankje in Club Ziggo naast de Ziggo Dome waar onze fotograaf klaarstaat om foto’s van je te maken. Daarna begeleiden we je naar de Ziggo Dome waar je mag meekijken en luisteren naar een deel van de soundcheck van Marco Borsato. Daarna gaan we weer terug naar Club Ziggo waar we je trakteren op een walking diner voordat je gaat genieten van het concert.

Ziggo Fastlane: sneller en vroeger

We verloten 250x 2 Fastlane-passen per avond
Heb je al eens in de rij gestaan voor een concert in de Ziggo Dome? Hoewel we de vaart erin houden en je best snel binnen bent, willen toch soms 15.000 man tegelijk door de voordeur. Hoe lekker is het dan als er voor jou een aparte ingang is: de Fastlane? Nog niet eerder was je zo snel in de Ziggo Dome, want de Fastlane gaat ook nog eens eerder open dan de gewone ingang: om 18.00 uur in plaats van om 18.30 uur.

De afterparty

We verloten 200x 2 plekken per avond
Voor de mensen die na het geweldige concert van Marco Borsato & Friends nog niet uitgefeest is: kom naar de afterparty! Hoewel, daar kom je niet zomaar in. Maar wél als je kaarten voor de vette afterparty in Club Ziggo hebt gewonnen, samen met de DJ’s van team Rush Hour.

Ziggo Mega VIP Pakket

We verloten 5x 2 vip-pakketten per avond
Mooier wordt het niet voor de echte fan: maak als VIP het hele concert mee! Met het Mega VIP pakket leggen we je volledig in de watten. Want naast een hotelovernachting, diner en gratis drankjes krijg je ook nog een Meet & Greet met Marco Borsato zelf. Een concert om nooit te vergeten dus. Wel even het Ziggo Mega VIP Pakket winnen natuurlijk.

Marco heeft een persoonlijke boodschap gemaakt. Die kijk je meteen hieronder. In de video daaronder vertelt Marco over 5 jaar Ziggo Dome:

De persoonlijk boodschap van Marco:

Marco over vijf jaar Ziggo Dome: