Trevor Noah

Trevor Noah

live in de Ziggo Dome

181 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
20 mei 2018, 19.30 uur
Op 20 mei staat komediant Trevor Noah in de Ziggo Dome! Tickets scoor je vanaf 3 november, 11:00 uur.

Trevor Noah

Op zondag 20 mei komt Trevor Noah, Afrika’s meest succesvolle comedian, naar Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show van de presentator van Comedy Central’s 'The Daily Show’ start vrijdag 3 november om 11:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Trevor werd geboren als zoon van een zwarte Zuid-Afrikaanse moeder en een blanke Europese vader. De relatie van zijn ouders was door de apartheid in Zuid-Afrika illegaal en zijn multiraciale afkomst komt regelmatig aan bod tijdens zijn shows. Hij werd een ster in eigen land dankzij een grote rol in de Zuid-Afrikaanse soapserie Isidingo, kreeg daarna zijn eigen radioshow en presenteerde diverse shows op de nationale televisie. Al snel besloot hij zich te focussen op zijn carrière als comedian en in 2012 werd hij door zijn Zuid-Afrikaanse collega’s uitgeroepen tot 'komiek van het jaar’. De verrassing was groot toen Trevor in 2015 werd gepresenteerd als de opvolger van Jon Stewart voor Comedy Central’s 'The Daily Show’.

Multitalent Trevor spreekt zes talen, heeft een indrukwekkende documentaire op Netflix (You Laugh, But It’s True, waarin hij gevolgd wordt tijdens de voorbereidingen voor zijn eerste grote 'one man show’) en is elke week van dinsdag tot en met vrijdag om 19.00 uur te zien op Comedy Central met zijn satirische nieuwsprogramma 'The Daily Show’, waar in Amerika dagelijks honderdduizenden mensen naar kijken. Daarnaast heeft hij een New York Times bestseller geschreven, "Born a Crime: Stories from a South African Childhood” waarin hij vertelt over hoe hij gevormd is in zijn jeugd. De verhalen zijn waargebeurd en variëren van bizar tot donker, maar altijd met een grappige twist. Het boek is ook als audieboek beschikbaar (ingesproken door Noah zelf) en staat al sinds de lancering in de top van de audioboeken op Audible. En nu is Trevor Noah terug met een gloednieuwe stand-up show. Een must-see voor iedere comedyliefhebber!