SpaceXperience LIVE (20:00)

SpaceXperience LIVE (20:00)

Met André Kuipers

46 dagen
03 uren
18 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
11 november 2017, 20.00 uur
Wegens succes is een extra show van SpaceXperience LIVE met André Kuipers toegevoegd! De kaartverkoop is direct gestart.

SpaceXperience LIVE (20:00)

Wegens groot succes extra show SpaceXperience-LIVE met André Kuipers. Kaartverkoop is gestart.

Vanwege de grote vraag naar tickets, geeft André Kuipers op zaterdag 11 november een extra show van SpaceXperience-LIVE  in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit ruimtespektakel om 20:00 uur is gestart. Op 11 november transformeert de Ziggo Dome in Amsterdam voor één keer in een universum vol sterren, planeten én vliegende objecten. Kaartverkoop via www.spacexperience.nl 

SpaceXperience-LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en om astronaut te zijn. Met behulp van de allernieuwste special-effects, unieke beelden en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt. De regie van de show is in handen van David Grifhorst, die onder andere ook The Passion regisseert.

SpaceXperience-LIVE

Kaarten voor SpaceXperience-LIVE zijn verkrijgbaar via www.spaceXperience-LIVE.nl