SpaceXperience LIVE (11:30)

SpaceXperience LIVE (11:30)

Met André Kuipers

48 dagen
04 uren
22 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
11 november 2017, 11.30 uur
Op 11 november geeft André Kuipers je een kijkje in het heelal - maar dan gewoon in de Ziggo Dome. Tickets verkrijgbaar via www.spacexperience.nl.

SpaceXperience LIVE (11:30)

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het voelt om een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen of om astronaut te zijn? Dan is dit je kans!

Ter gelegenheid van ’60 Jaar Ruimtevaart’ neemt astronaut André Kuipers je bij SpaceXperience – LIVE mee op een reis door de ruimte! Op 11 november geniet je om 11:30 uur, 15:45 uur of om 20:00 uur van deze geweldige show!

SpaceXperience – LIVE is een spektakel zoals niet eerder in deze vorm in de wereld vertoond.
Met behulp van de allernieuwste special effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt.


Het Wereld Natuur Fonds is trotse partner van SpaceXperience-LIVE
André Kuipers: “Tijdens mijn eerste ruimtereis in 2004 werd ik overweldigd door de pracht van onze planeet, maar ik zag ook de bedreigingen. Na de terugkeer van die reis besloot ik hiervoor aandacht te vragen en ben ik ambassadeur geworden van het WNF. Dat WNF nu partner is van SpaceXperience-LIVE is een kroon op deze jarenlange samenwerking. Samen kunnen we aan alle mensen in de Ziggo Dome deze boodschap overbrengen”.

Een coole show waar je ook nog iets van opsteekt. Ziggo Dome transformeert op 11 november voor één keer in een universum vol sterren, planeten en vliegende objecten. Dit is een uitnodiging aan alle astronauten van ruimteschip aarde.