Scorpions

Scorpions

Crazy World Tour

136 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
02 april 2018, 20.00 uur
Op maandag 2 april komt Scorpions met de Crazy World Tour naar de Ziggo Dome!

Scorpions

Op maandag 2 april komt de legendarische Duitse rockband Scorpions met de Crazy World Tour naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 10 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

Ruim vijftig jaar geleden in een naoorlogs Hannover besloten Klaus Meine, Rudolf Schenker en Matthias Jabs de band Scorpions op te richten. De grote doorbraak voor de band kwam in 1984 met het album Love at First Sting met daarop de hitsingle Still Loving You. Later scoorde de band ook internationale hits met Rock You Like a Hurricane, Wind of Change en Send Me An Angel. De powerbalad Wind Of Change groeide uit tot het muzikale symbool van de val van de Berlijnse muur.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.