Roger Waters

Roger Waters

Us + Them Tour

243 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
18 juni 2018, 20.00 uur
Op 18 & 19 juni zie je Roger Waters live in de Ziggo Dome!

Roger Waters

Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, geeft twee concerten in Ziggo Dome; op 18 en 19 juni. De voorverkoop van deze concerten, die onderdeel uitmaken van zijn Us + Them tournee start op vrijdag 29 september om 10.00 uur.

Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada dit jaar, komt de Us + Them tournee in 2018 naar Europa. Us + Them brengt hoogtepunten uit Waters' omvangrijke, baanbrekende oeuvre met nummers van Pink Floyds grootste albums (‘Wish You Were Here’, ‘The Wall’, ‘Animals’, ‘Dark Side of the Moon’) en nummers van zijn nieuwe alom geprezen album ‘Is This the Life We Really Want?’.

De tourtitel is afgeleid van het nummer ‘Us And Them’ van een van de bestverkochte albums aller tijden, het Pink Floyd album ‘The Dark Side of the Moon’.

“We gaan met een nieuwe show op tournee,” vertelde Roger Waters bij de start van de tour in Amerika. “Het is een mix van dingen uit mijn lange carrière, dingen uit mijn jaren met Pink Floyd, wat nieuwe dingen. Zo’n 80% oud materiaal en 20% nieuw, maar het wordt allemaal door een algemeen thema verbonden. Het wordt een coole show, dat beloof ik je. Het wordt spectaculair, zoals al mijn shows.”

De legendarische live-optredens van Roger Waters staan bekend als meeslepende zintuiglijke ervaringen met een hoge kwaliteit, state-of-the-art audiovisuele productie en adembenemend quad geluid. Deze nieuwe tour is daar geen uitzondering op, na maanden van zorgvuldige planning en visionair vakmanschap, staat er een inspirerende voorstelling die het publiek met een krachtige uitvoering meeneemt op een muzikale reis.

Roger Waters - Us + Them is de eerste Europese tournee van Waters sinds The Wall Live (2010-2013), zijn uitverkochte wereldtournee, die wereldwijd door meer dan 4 miljoen fans tijdens 219 shows werd gezien.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.