Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Dome, Amsterdam
08 november 2016, 20.00 uur
Oud, oud, wat is oud? Deze heren zijn het ’n tikkie. Maar pepers zijn soms net als wijn, bewijzen deze Peppers: the older, the better. 8 en 9 november geven ze hier een live demonstratie van in de Ziggo Dome!

Elf albums hebben de Peppers al op hun naam staan. De laatste, The Getaway, kwam in mei uit en Anthony en de andere Peppers werkten hiervoor samen met producer Danger Mouse, o.a. bekend als de helft van het duo Gnarls Barkley. Deze samenwerking leverde een verrassende plaat op die we dolgraag op 8 en 9 november live zien in ’n uitverkocht Ziggo Dome!

The Getaway, met daarop de single Dark Necessities, behaalde gelijk de nummer 1 positie in de Nederlandse album top 100. Het vorige album van The Red Hot Chili Peppers I’m With You kwam in 2011 uit en bereikte in 18 landen de nummer 1 positie in de album charts, waaronder in Nederland.

Red Hot Chili Peppers, bestaande uit zanger Anthony Kiedis, bassist Flea, drummer Chad Smith en gitarist Josh Klinghoffer is een van de succesvolste rock-acts aller tijden. Ze verkochten meer dan 60 miljoen albums en wonnen zes Grammy Awards, waaronder Best Rock Album voor Stadium Arcadium.

Beide concerten zijn uitverkocht.