Racoon

Racoon

Live in de Ziggo Dome

160 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
28 april 2018, 20.00 uur
Op 28 april 2018 geeft Racoon een concert in de Ziggo Dome! De kaartverkoop start op 4 september om 10:00 uur.

Racoon

Op 28 april 2018 staat Racoon, één van de meest succesvolle Nederlandse bands, in de Ziggo Dome! In 2015 stonden de heren ook bij ons op de planken, een optreden dat naar meer smaakte. De kaartverkoop start 4 september om 10:00 uur via www.racoonziggodome.nl

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met drie Edisons, twaalf 3FM Awards én de Nederlandse popprijs. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’. Het aankomende concert zal in het teken staan van het nieuwe album, getiteld Look Ahead And See the Distance, wat op 6 oktober verschijnt, maar er zal ongetwijfeld ook oud werk ten gehore worden gebracht. 

“Tijdens ons vorige concert in de Ziggo Dome merkten we hoe zeer de zaal ons past voor onze muziek en show. Het nodigt uit om het allerbeste van jezelf te geven, het onderste uit de kan te halen en alle mogelijkheden te benutten die zo’n zaal biedt. Het wordt een bijzondere avond waar we nu al enorm veel zin in hebben.”