Groots met een zachte GDe Wintereditie

Groots met een zachte G
De Wintereditie

DAGEN 00 UREN 00 MINUTEN 00 SECONDEN 00
01-12-2017 19:00:00
Komende winter wordt weer Groots! Want op 1 en 2 december staat Guus Meeuwis wederom in de Ziggo Dome. En jij, als Ziggo klant, kunt hier nu al exclusief kaarten voor bestellen.

De presale is afgelopen

De reguliere kaartverkoop gaat zaterdag 16 september om 10.00 uur van start via Ticketmaster.

Tradities

Van Sinterklaas tot de Kerstman en van banketletter tot vuurwerk: de wintereditie van Groots met een zachte G komt weer naar de Ziggo Dome! Naast zijn koffer met hits neemt Guus al het goede mee dat de feestmaand december te bieden heeft: kersttruien, sneeuw, knallende kurken, rendieren... overal is aan gedacht. 

"De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben!"

Vorig jaar stond Guus voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn winterspektakel. "Die Winter-concerten waren zó onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Alsof we in een wervelwind van kerstelfjes en pepernoten waren beland! Ik denk dat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat we een nieuwe traditie zijn begonnen en hier nu elke winter terugkeren."

Wat was het Groots!

Guus Meeuwis stond vorig jaar voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn Wintereditie van de succesvolle Groots met een zacht G-concertreeks. Geniet na en proef de sfeer achter de schermen met deze aftermovie van vorig jaar.