Paul Simon 31 oktober in de Ziggo Dome

Paul Simon 31 oktober in de Ziggo Dome

Test je muziekkennis en maak kans op kaarten!

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Dome, Amsterdam
31 oktober 2016, 20.00 uur
Paul Simon, bekend van het legendarische album Graceland, komt op 31 oktober naar de Ziggo Dome. Maak nu kans op kaarten voor deze buitenkans om de 75-jarige virtuoos live te horen!

Nieuw album

Paul Simon, die natuurlijk bekend werd als de helft van het duo Simon & Garfunkel, bracht afgelopen voorjaar zijn alweer dertiende studioalbum 'Stranger To Stranger' uit. Hierop laat de singer-songwriter een nieuwe kant van zichzelf horen. Het is de eerste plaat sinds het geprezen 'So Beatiful or So What' dat in 2011 uitkwam.

Simon neemt de luisteraar mee op een avontuur naar een nieuwe muzikale wereld waarin er verwachtingen zijn om geprikkeld en overtroffen te worden, net als dertig jaar geleden het geval was met het meesterwerk 'Graceland'.

Deze maand is Paul trouwens ook nog 75 lentes jong geworden, dus mocht je nog een liedje voor hém willen zingen, dan is 'Happy birthday' wel op zijn plaatst. En op 31 oktober heb je die kans in de Ziggo Dome!

Win kaarten

Wil jij Paul Simon live zien? En kun je al zijn hits meeneuriën? Test dan je kennis van zijn liedjes en maak kans op twee kaarten voor het concert op 31 oktober in de Ziggo Dome.

Je kan t/m 25 oktober meedoen aan deze actie.