Neil Diamond

Neil Diamond

50 Year Anniversary World Tour

30 dagen
18 uren
34 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
23 september 2017, 20.00 uur
Op 23 september komt Neil Diamond met zijn 50 Year Anniversary World Tour naar de Ziggo Dome. Kaartverkoop start vrijdag om 11:00 uur.

Neil Diamond

Neil Diamond kondigt 50-jarig jubileum tour aan: zaterdag 23 september in de Ziggo Dome!
De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 11.00 uur via ticketmaster.nl

Live Nation is vereerd deel uit te maken van zijn 50-jarig jubileum tour. President en Chief Exectutive Officer Micheal Rapino zegt hierover; Neil Diamond is niet zomaar een muziekicoon. Hij is al meer dan 5 decennia een van de meest unieke en talentvolle zangers en heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Amerikaanse muziekcultuur.

Volgend op de aankondiging van zijn jubileum tour verschijnt 31 maart het album Neil Diamond: The 50th Anniversary Collection met daarop 50 liedjes uit zijn vijftigjarige carrière die door Neil Diamond zelf zijn uitgekozen met een door de zanger zorgvuldig samengesteld boekje van 50 pagina’s met daarin nieuwe liner-notes. 

De Amerikaanse singer/songwriter kent een indrukwekkende carrière. Hij verkocht meer dan 130 miljoen albums en bracht maar liefst 37 Top 40 singles en 16 Top-10 albums uit. Neil Diamond is tijdens zijn 50 jaar durende carrière bekroond met diverse Grammy Awards en Golden Globe Awards. Daarnaast is hij opgenomen in de Rock en Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame en is hij onderscheiden met de NARA’s MusiCares Person of the Year award in 2009 en de Sammy Cahn Lifetime Achievement Award, een van de hoogste onderscheidingen voor songwriters. In 2011 ontving deze wereldster ook nog eens de prestigieuze Kennedy Center Honor voor zijn oeuvre en bijdragen aan de Amerikaanse cultuur.