Lady Gaga

Lady Gaga

Joanne World Tour

61 dagen
23 uren
24 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
20 januari 2018, 20.00 uur
Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Lady Gaga

NIEUWE DATUM VOOR HET VERPLAATSTE CONCERT VAN 3 OKTOBER

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.


Kaarten voor het nieuwe zijn vanaf nu weer in de verkoop. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers krijgen per mail een bericht hierover. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen verkochte singles is Lady Gaga een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Onlangs is haar vijfde studioalbum Joanne uitgebracht en hiermee bereikte ze gelijk de nummer 1 positie in de Billboard 200.

Live Nation heeft vandaag bevestigd dat het hele Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour wordt ingehaald in 2018. De tour wordt in november en december al hervat in Noord- Amerika gevolgd door de nieuwe data voor de Europese concerten. De aftrap vindt op zondag 14 januari in Barcelona plaats en vervolgens reist Lady Gaga met haar Joanne World Tour langs alle Europese steden die voor dit jaar gepland stonden. De Europese tour eindigt op 23 februari in Berlijn. De nieuwe tourdata zijn onderaan dit persbericht te vinden. Het concert dat op dinsdag 3 oktober in de Ziggo Dome zou plaats vinden is verplaatst naar zaterdag 20 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.