Annuleer
Ladies of Soul

Ladies of Soul

live at the Ziggo Dome

dagen 21
uren 08
minuten 06
Ziggo Dome, Amsterdam
10 februari 2017, 00.00 uur
Sensationele, soulvolle combinatie van vijf getalenteerde topartiesten: Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Glennis Grace

Ladies of Soul

Wegens grote vraag naar tickets, geven Ladies of Soul een extra concert.
Vol trots kondigden Trijntje, Bergret, Edsilia, Candy en Glennis voor de 10e keer een Ziggo Dome-concert aan: de kaartverkoop is per direct gestart!

Eén keer per jaar bundelen de solisten Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Glennis Grace en Musical Director Tjeerd Oosterhuis hun muzikale krachten en creëren de ultieme avond uit voor muziekliefhebbers.
Berget Lewis: “We kunnen het bijna niet geloven, voor de 10e keer in de Ziggo Dome! Zo bijzonder dat mensen telkens weer zo enthousiast zijn! Na elke show krijgen wij meer ideeën en inspiratie, dus we zijn er ook heel blij mee. 

Glennis Grace vult aan: “We hebben nu alweer een aantal meetings achter de rug en er zijn nog zoveel te gekke nummers die we op een bijzondere manier willen brengen. En dat we dit nu weer twee avonden mogen doen. We kunnen niet wachten!” 

Naast het opstellen van de setlist wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de gloednieuwe show met een ander decor en verrassende elementen. Nog meer dan voorgaande jaren zoeken de Ladies in 2017 de verbinding met het publiek. Bekende en minder bekende pop- en soulnummers zorgen voor een variatie in muziek, van uptempo dansnummers tot mooie ballads voor intieme momenten.