John Legend

John Legend

Darkness And Light

01 dagen
21 uren
41 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
22 september 2017, 20.00 uur
Singer-songwriter John Legend komt in september en oktober terug naar Europa met zijn grootste tour ooit de ‘Darkness And Light

John Legend

Singer-songwriter John Legend komt in september en oktober terug naar Europa met zijn grootste tour ooit de ‘Darkness And Light’ tour. Op 22 september geeft de Amerikaanse R&B en soulzanger een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 31 maart via Ticketmaster. 

Legend, multi-platinum artiest met een Oscar, Golden Globe én tien Grammy’s op zijn naam, komt naar de Ziggo Dome!
Het nieuws van zijn nieuwe tournee komt tegelijk met de release van zijn nieuwe single ‘Surefire’; het is alweer de tweede single van zijn album ‘Darkness And Light’ dat afgelopen December verscheen en meteen goed werd ontvangen. ‘Surefire’ is de opvolger van de hit ‘Love Me Now’, die wereldwijd meer dan 157 miljoen keer werd gestreamd. Na de release van ‘Darkness And Light’ was Legend te zien in de succesfilm ‘La La Land’, waarvoor hij tevens executive producer was. De film won maar liefst zeven Golden Globe Awards en zes Academy Awards. Daarnaast nam Legend het titelnummer voor de nieuwe remake van de film ‘Beauty And The Beast’ op met Ariana Grande.