Jim Jefferies

Jim Jefferies

Live in de Ziggo Dome

81 dagen
06 uren
52 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
07 januari 2018, 20.00 uur
Op 7 januari komt de Australische comedian Jim Jefferies naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 29 september om 10:00 uur.

Jim Jefferies

Op 7 januari keert Jim Jefferies terug naar Amsterdam voor zijn grootste Nederlandse show ooit! De kaartverkoop start vrijdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

Brutaal, recht voor zijn raap en openhartig: Jim Jefferies is het allemaal. Anno 2017 kan hij zichzelf één van de meest populaire en gerespecteerde comedians van zijn generatie noemen. Dat bewijst hij o.a. met zijn satirische 'late night’ talkshow 'The Jim Jefferies Show’ op Comedy Central. De Australische Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiële onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden niet schuwt.

Zijn laatste tour 'The Unusual Punishment Tour’ kan, net als zijn vorige tours, rekenen op louter positieve recensies. In de woorden van de Britse krant The Telegraph: "Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.”