Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes

Jubileumeditie 2017!

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Dome, Amsterdam
23 maart 2017, 20.00 uur
Voor het vijfde jaar op rij staat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Dit jaar met wel een hele bijzondere live-ervaring!

Holland zingt Hazes

Holland Zingt Hazes brengt legende terug naar het podium!

Hologram van Andre Hazes tijdens jubileumeditie.

Andre Hazes al 65 jaar, een icoon, een volksheld, een legende. Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Zijn muziek is onsterfelijk. Dat blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen. Al meer dan 200.000 mensen vierden samen het leven én de muziek van André Hazes tijdens grootste meezingfeest van Nederland. Ook in 2017 keert Holland Zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome Amsterdam, die voor het 5e jaar wordt omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland! 

5 jaar Holland Zingt Hazes belooft een overrompelende live-ervaring te worden. Door middel van state-of-the-art Hologram technieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dit belooft een onvergetelijk moment te worden. Spectaculair en ontroerend tegelijk. Nooit eerder werden deze gloednieuwe Hologram technieken in Nederland vertoont.

Alle grote Hazes hits, een keur aan bekende artiesten, de grootste kroeg van Nederland en een avond heel hard meezingen....Kortom: een heerlijke avond FEEST! MIS HET NIET!

Boek nu op www.hollandzingthazes.nl