Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes

De zesde editie!

149 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
20 april 2018, 20.00 uur
Zesde editie Holland Zingt Hazes op 20 en 21 april 2018 in de Ziggo Dome!

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes komt in 2018 opnieuw naar de Ziggo Dome! Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april zal het grootste meezingfeest van Nederland voor het zesde jaar op rij plaatsvinden.

In 2017 wordt met de huidige concerten het eerste lustrum gevierd. Met een speciaal voor deze jubileumeditie ontwikkeld hologram wordt de levensechte illusie gewekt dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dat André Hazes in ons land een nog altijd ongeëvenaarde populariteit geniet blijkt ook dit jaar met maar liefst vijf uitverkochte concerten. Hazes is en blijft dé volkszanger van Nederland.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de grootste kroeg van Nederland. Kortom, Holland Zingt Hazes staat inmiddels als nieuwe traditie garant voor een avond feest.
 
Welke solisten op het podium zullen staan in 2018 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets voor Holland Zingt Hazes 2018  op 20 en 21 april 2018 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.hollandzingthazes.nl.