Hessel en Tess

Hessel en Tess

Live at Ziggo Dome!

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Dome, Amsterdam
04 februari 2017, 20.00 uur
Zingende kroegenbaas Hessel en dochter Tess komen live optreden in de Ziggo Dome!

Hessel en Tess

Hessel en Tess naar de Ziggo Dome!

Samen met zijn dochter geeft de zingende kroegbaas Hessel op zaterdag 4 februari 2017 een live concert. Kaarten zijn vanaf nu te koop via ticketmaster of aan te schaffen in het café van Hessel de Groene Weide.

Hessel heeft al meerdere malen grote concerten gegeven en vindt het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met zijn dochter Tess, met wie hij de afgelopen 10 jaar de Groene Weide runt, gaan zij dit avontuur aan in de Ziggo Dome. Tijdens het concert zullen er zowel bekende covers als eigen nummers voorbij komen.

In 1972 opende Hessel zijn café de Groene Weide in Hoorn. Hessel vulde zijn begindagen met gitaarspelen en zingen. Al snel volgde er live optredens en werd dit een vast onderdeel van het café. De kroegbaas bracht verschillende albums uit en in 1985 scoorde hij zelfs een Top 40-hit met Terug naar Terschelling. Het kleine dorpscafé is inmiddels een begrip onder een groot publiek dat is uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met landelijke bekendheid met muziek in de hoofdrol.

Hessel en Tess zijn erg enthousiast:

‘Het wordt een echt Terschellings feest. Een mooie show met een lach en een traan. We kijken er erg naar uit’.