Game of Thrones Live

Game of Thrones Live

Concert Experience

215 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
21 mei 2018, 20.00 uur
Op maandag 21 mei komt de Live Concert Experience van Game of Thrones naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 29 september om 10 uur.

Game of Thrones Live

Op maandag 21 mei komt de Game of Thrones Live Concert Experience naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster.

Het alom bejubelde Game of Thrones® Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi brengt de wereld van Westeros in mei 2018 naar Europa. Wegens overweldigend succes is er ook een tweede tournee in Amerika toegevoegd, in de herfst van 2018. Het muzikale spektakel geeft fans van Game of Thrones de kans om componist Ramin Djawadi te bewonderen, die met een compleet orkest en koor de muziek brengt uit alle zeven seizoenen van de iconische, Emmy Award-winnende HBO serie. Tijdens de nieuw aangekondigde data voor de Game of Thrones® Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi kan het publiek genieten van nieuwe muziek en beelden uit seizoen 7.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.