Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias

Fluffy Mania World Tour

31 dagen
05 uren
46 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
21 september 2017, 20.00 uur
De Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias staat op 21 september 2017 in de Ziggo Dome met zijn nieuwe show: de Fluffy Mania World Tour!

Gabriel Iglesias

De Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias komt terug naar Nederland. Op donderdag 21 september 2017 staat hij in de Ziggo Dome met zijn nieuwe show: de 'Fluffy Mania World Tour'. De kaartverkoop start vrijdag 18 november om 09:00 uur via www.ticketmaster.nl.

 

De 'Fluffy Mania World Tour' is zijn grootste tour ooit. Hij speelt in maar liefst 57 steden waarvan 22 in Europa. Gabriel steelt al jaren de harten van zijn fans met zijn opvallende verschijning en een hilarische mix van imitaties van beroemde personen, stemmetjes en geluidseffecten, maar ook openbaringen over zijn eigen leven die hij met een dikke knipoog brengt.

Daarnaast is hij ook geen onbekende in de televisiewereld: Zijn comedyspecials zijn te zien op Comedy Central, hij is regelmatig te gast bij The Tonight Show en Jimmy Kimmel Live én had hij tevens een rol in de Magic Mike films. Momenteel is zijn real life serie 'Fluffy Breaks Even' te zien op de Amerikaanse televisie en verschijnt op 20 decembre zijn comedyspecial 'I'm Sorry For What I Said When I Was Hungry' op Netflix.