G-DRAGON

G-DRAGON

Act III, M.O.T.T.E World Tour

02 dagen
09 uren
09 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
26 september 2017, 20.00 uur
K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

G-DRAGON

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart.

G-DRAGON, leider en producer van Korea’s populairste group BIGBANG, produceerde niet alleen hun cultnummers ‘Fantastic Baby’, ‘Bang Bang Bang’ en ‘Bae Bae’, maar ook zijn eigen hit ‘Crooked’. Verschillende nummers die hij produceerde trokken meer dan een miljard views op YouTube; ‘Fantastic Baby’ en ‘Bang Bang Bang’ scoorden zelfs meer dan twee miljard views.

G-DRAGONs onvergetelijke vorige tournee, ONE OF A KIND uit 2013, trok maar liefst 570.000 fans verdeeld over dertien steden, acht landen en 27 optredens. De G-DRAGON 2017 WORLD TOUR belooft opnieuw een waar spektakel te worden. M.O.T.T.E. (母胎), de afkorting van Moment Of Truth The End, geeft inzicht in de waarheid achter het glamourleven van G-DRAGON.

De wereldberoemde creative director Willo Perron werkte samen met G-DRAGON aan deze langverwachte tournee. Perron brengt al twintig jaar cultuur tot ongekende hoogten door het aanwenden van zijn creativiteit voor de meest vernieuwende artiesten, waaronder Rihanna, Kanye West en Drake. Hij droeg bij aan ontwerpen voor meerdere internationale merken en is een pionier met zijn eigen storytelling.