Editors

Editors

Live in de Ziggo Dome

161 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
27 maart 2018, 20.00 uur
Op dinsdag 27 maart komt Editors naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start donderdag 21 september om 10 uur.

Editors

Op dinsdag 27 maart komt Editors naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start donderdag 21 september om 10 uur via Ticketmaster.

In 2005 braken Editors door met de release van het album The Back Room.
Hoewel de singles “Bullets”, "Munich" en "Blood” al voor de release van het album werden uitgebracht, kwamen ze pas na de albumrelease echt onder de aandacht. De singles werden dan ook opnieuw uitgebracht, en met succes.

Ook de albums na The Back Room staan vol met stemmige indierock, getekend door de herkenbare zang van Tom Smith. Met singles als Smokers Outside The Hospital Doors, An End Has A Start, The Racing Rats en Papillon heeft de band uit Birmingham een indrukwekkend repetoire opgebouwd.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.