Deep Purple

Deep Purple

The Long Goodbye Tour

10 dagen
12 uren
47 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
02 juni 2017, 20.00 uur
Een van de meest iconische rockbands van de vorige eeuw Deep Purple komt op vrijdag 2 juni naar de Ziggo Dome! Kaartverkoop start 13 december via Ticketmaster.

Deep Purple

Op vrijdag 2 juni komt de Britse rockband Deep Purple met 'The Long Goodbye Tour' naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert start dinsdag 13 december om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

 

De tour staat in het teken van het album 'inFinite' dat volgend jaar verschijnt. Met meer dan 120 miljoen verkochte album, een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame en een carrière van bijna 50 jaar, kunnen Ian, Roger, Ian, Steve en Don zich één van de meest iconische rockbands van de vorige week noemen.

 

In de jaren zeventig heeft Deep Purple hun stempel op de rockmuziek gedrukt als één van de pioniers van de hardrock. Met de albums 'Deep Purple In Rock', 'Machine Head' en live-album 'Made In Japan' lanceerde de band zich naar de top van de hitlijsten. Ze scoorden vele hits en schreven ook een aantal echte klassiekers zoals 'Smoke On The Water' en 'Child In Time'.