Chris Rock

Chris Rock

Total Blackout Tour

14 dagen
09 uren
13 minuten
Ziggo Dome, Amsterdam
08 oktober 2017, 20.00 uur
Chris Rock, één van de beste comedians van deze generatie, komt met zijn ‘Total Blackout Tour’ op zondag 8 oktober naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 12 mei om 13:00 uur via

Chris Rock

Chris Rock, één van de beste comedians van deze generatie, komt met zijn ‘Total Blackout Tour’ op zondag 8 oktober naar de Ziggo Dome!

Chris Rock is niet alleen een comedian, hiernaast heeft hij grote successen geboekt als acteur, regisseur, producent en schrijver. Een echt multi talent dus. In 2016 was Rock de host van de 88ste Annual Academy Awards. Het afgelopen jaar heeft hij de HBO comedy special “Amy Schumer: Live at the Apollo” geregisseerd, had hij een gastrol in de hit serie “Empire” en maakt hij onderdeel uit van de nog te verschijnen Netflix Holiday Special “A Very Murray Christmas”. Negen jaar na zijn laatste tour is hij nu terug met de ‘Total Blackout Tour’.

Op aanvraag van het management van Chris Rock is het gebruik van camera- en/of filmapparatuur strikt verboden tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur én telefoons. Zie mojo.nl voor meer informatie.