Beth Hart

Beth Hart

204 dagen
Ziggo Dome, Amsterdam
12 mei 2018, 20.00 uur
Op 12 mei 2018 betovert Beth Hart de Ziggo Dome met haar rauwe stemgeluid, onvervalste blues en oprechte nummers. De kaartverkoop start 2 december om 10.00 uur op Ticketmaster.

Zojuist tijdens haar uitverkochte optreden in de Heineken Music Hall kondigde Beth Hart een nieuw concert aan. Op 12 mei 2018 komt de Amerikaanse singer-songwriter naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 2 december om 10.00 uur op Ticketmaster.

Voor de Grammy genomineerde muzikante is 2016 een productief jaar. Momenteel zit ze midden in een zeer succesvolle Europese tournee en ook Noord-Amerika en Australië staan nog op de agenda. Haar nieuwe album Fire On The Floor kwam eerder dit jaar met lovende recensies uit en ontving al een European Blues Award voor beste album van het jaar. De show in de Heineken Music Hall was binnen korte tijd uitverkocht. Beth Hart heeft al jaren een bijzondere band met Nederland en haar Nederlandse fans. Het livealbum Live At Paradiso is daar een goed voorbeeld van. Het betreffende optreden in Paradiso in Amsterdam wordt gezien als een van haar meest spraakmakende optredens.

Met haar rauwe stemgeluid en oprechte nummers maakt de Amerikaanse al meer dan twintig jaar muziek met invloeden uit de soul, blues, rock en jazz. Haar muziek komt uit pure emotie en haar optredens zijn vol passie. Tijdens haar carrière werkte ze samen met grote artiesten als Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash en Buddy Guy. Volgens Blues Magazine is Beth Hart "de ultieme vrouwelijke rockstar".