Wat is je favoriete André Hazes nummer?

Wat is je favoriete André Hazes nummer?

Wordt het Diep In Mijn Hart, Kleine Jongen, Waarom of…

In 2004 overleed André Hazes, een van de grootste volkszangers die ons land ooit heeft gekend. Gelukkig heeft hij ons een heleboel mooie liedjes nagelaten. Welke is jouw favoriet?

Bedankt voor jullie inzendingen! De top 10 Hazes liedjes wordt binnenkort bekend gemaakt.

Negen jaar na het overlijden van de volkszanger ontstond Holland zingt Hazes, een ode aan André’s leven. En aan zijn gigantische muzikale oeuvre natuurlijk. Tussen 1977 en 2003 bracht hij namelijk bijna jaarlijks een nieuw album uit. En als je al zijn LP’s, kerstplaten en compilatiealbums meetelt, dan staat de teller nog veel hoger.

In 2004 had André Hazes postuum zijn eerste nummer 1-hit met Zij Gelooft In Mij. Maar daarvoor was Hazes natuurlijk ook al succesvol. Zo scoorde hij in 1988 samen met het Nederlands elftal met het EK-lied Wij Houden Van Ons Oranje. Daarmee bereikte hij de derde plaats in de Nederlandse Top 40. En drie jaar daarvoor stond Ik Meen ’t op nummer twee in diezelfde lijst.

Maar zijn Top 40-hits doen er nu even niet toe. Want we willen weten welke nummers jou raken! Wil je jouw favoriete André Hazes nummers met ons delen? Dan posten wij de Top 10 Fan Favorites in aanloop naar de vijfde editie van Holland Zingt Hazes op onze Facebook pagina.