Zender van de maand oktober: MTV Live HD
?

Zender van de maand oktober: MTV Live HD

Maak kans op twee kaarten voor de EMA's!

MTV Live HD is in oktober zender van de maand bij Ziggo. Om vast in de stemming te komen kijk je MTV Live HD de hele maand gratis op kanaal 613. En je maakt kans op kaarten voor de MTV EMA's 2016!

MTV Live HD is in oktober zender van de maand bij Ziggo. Omdat er niets gaat boven een concert van dichtbij meemaken, stuurt Ziggo je graag samen met een vriend naar de MTV Europe Muisc Awards 2016. En het wordt nog mooier. De EMA's worden namelijk op 6 november uitgereikt in Ahoy Rotterdam! En dat betekent dus dat er heel veel celebrities naar ons kikkerlandje komen om bij de uitreiking te zijn en misschien wel op te treden.

Stem op je favoriet

Zondag 6 november belooft een dag te worden om nooit te vergeten. Als we de nominatielijst mogen geloven komen er namelijk karrenvrachten celebs naar Nederland! Beyoncé en Justin Bieber zijn de grootste kanshebbers met ieder vijf nominaties. Adele zit ze op de hielen met vier nominaties en Rihanna en Drake hebben er drie. Stem nu alvast op je favorieten en zorg dat zij naar Nederland komen om hun award in ontvangst te nemen!

Stem!

Best Dutch Act

Natuurlijk is er ook aandacht voor de gouden keeltjes van onze Hollandse-artiesten. Douwe Bob, Ronnie Flex, Broederliefde, Julian Jordan en Sam Feldt: ze maken allemaal kans in de categorie Best Dutch Act!

Bekijk hier alle nominaties