The Christmas Show 2016

The Christmas Show 2016

23, 24 en 26 december in de Ziggo Dome

EVENEMENT IS GEWEEST
Ziggo Dome, Amsterdam
23 december 2016, 12.00 uur

Klant van Ziggo? Ontvang dan nu 10 euro korting op kaarten voor The Christmas Show 2016 en beleef een onvergetelijke kerst!

Kerstspektakel voor jong en oud

Na vijf uitverkochte shows in 2015 keert het magische kerstspektakel The Christmas Show terug naar de Ziggo Dome! Op 23, 24 en 26 december wordt de concerthal omgetoverd tot één groot winter wonderland.

The Christmas Show 2016 is een kerstspektakel voor jong en oud, met adembenemende decors, spannende dansacts, kerstliedjes, ballet, gospel en natuurlijk de kerstman!

image Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met de Christmas Show 2016. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor zaterdag 24 en maandag 26 december (Tweede Kerstdag). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50, inclusief korting.

Het ultieme kerstgevoel

The Christmas Show vertelt het magische verhaal over het meisje Eefje en haar bijzondere kerstdroom. Ze wil haar ietwat malle oma (Karin Bloemen), na de dood van opa, eindelijk weer eens een gelukkige kerst bezorgen. Maar hoe?

Eefje vraagt de sprookjesachtige kerstfee (Nicolette van Dam) om hulp en staat vervolgens oog in oog met de Droommaker (Carlo Boszhard). Samen met zijn assistent Ziggy Stardust (Buddy Vedder) neemt de Droommaker Eefje en haar oma mee op een droomreis met als eindbestemming: het echte kerstgevoel. Ze laten hen het Zwanenmeer zien, een heuse sneeuwstorm en natuurlijk de Kerstman. Jamai Loman, Leona Philippo en het ZO! Gospel Choir zingen bekende kersthits voor het échte kerstgevoel.

De cast is bekend!