Mee op tour met Marco Borsato: Tilburg

Mee op tour met Marco Borsato: Tilburg

Ziggo Report

013, Tilburg, 18 mei 2014
Door: Iris van Dorst

Na drie keer de mail gelezen te hebben kon ik het dan eindelijk geloven, ik mocht als Ziggo reporter naar Marco Borsato! Verrast, verbaasd, maar vooral ontzettend blij belde ik mijn beste vriendin. We gaan naar Marco Borsato in de 013, en dat is nog niet alles, we gaan hem ontmoeten!

De dagen kropen voorbij, maar zondag 18 mei was het dan eindelijk zover. Het zonnetje scheen en in Tilburg zaten de terrassen gezellig vol. Hier kon je overigens genieten van een heuse Borsato-Burger! De Oranje Ziggo bus, compleet met foto van Marco Borsato, was niet te missen. Het werd tijd om me te gaan melden als Ziggo reporter. Voor de ingang van de 013 staat het al vol met enthousiaste fans, die al de hele middag in het zonnetje staan te popelen om naar binnen te mogen. Helaas moesten zij nog even wachten!

We liepen de lege zaal van de 013 binnen en dat was erg indrukwekkend! De lichten waren ge-dimd, maar toch konden wij uitstekend zien dat Marco binnen kwam lopen. Marco straalde ontzet-tend veel rust uit, waardoor ik erg op mijn gemak werd gesteld. Marco Borsato, als je het mij vraagt de nummer 1 artiest van Nederland, nam rustig de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Stiekem vroeg ik af en toe een beetje door, waar hij totaal geen problemen mee had. Na een foto te hebben genomen moesten we afscheid nemen, voor een uurtje dat wel, want om kwart over acht stonden we alweer ‘oog in oog’.

De uitverkochte 013 was klaar voor Duizend Spiegels show en Marco had er merkbaar zin in.

Kleinere liedjes wisselde Marco af met bekende meezingers als ‘Vrij Zijn’ en ‘Binnen’. Het was snikheet in de zaal maar dat weerhield niemand ervan uit volle borst mee te zingen en te springen. Er waren ook momenten tijdens het concert waar Marco vertelde over wat zijn muziek kan doen voor mensen die in een moeilijke periode zitten. Dat was wel even slikken. Helemaal toen Marco speciaal voor een fan van wie haar kinderen ongeneselijk ziek zijn, ‘waarom nou jij’ zong. Toen voelde je even hoe dichtbij Marco bij zijn fans staat en dat maakte de avond extra speciaal.

Alles aan de avond was precies wat ik gehoopt had, maar dan duizend keer beter. Het was ontzet-tend bijzonder om Marco te ontmoeten. Ik heb hem altijd fantastisch gevonden, maar mijn bewon-dering voor deze bijzonder warme en fantastische zanger is alleen nog maar groter geworden!

Marco, Ziggo, band en crew, bedankt!

Agenda

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.

Ziggo Dome

Win Grootse cadeaus

Komende december wordt weer Groots! Want op 1 en 2 december staat Guus Meeuwis weer in de Ziggo Dome. Ziggo brengt jou graag nóg dichterbij Guus, maak daarom nu kans op Grootse cadeaus.

Ziggo Dome

Kygo

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

Nieuws