Mee op tour met Marco Borsato: Tilburg

Mee op tour met Marco Borsato: Tilburg

Ziggo Report

013, Tilburg, 18 mei 2014
Door: Iris van Dorst

Na drie keer de mail gelezen te hebben kon ik het dan eindelijk geloven, ik mocht als Ziggo reporter naar Marco Borsato! Verrast, verbaasd, maar vooral ontzettend blij belde ik mijn beste vriendin. We gaan naar Marco Borsato in de 013, en dat is nog niet alles, we gaan hem ontmoeten!

De dagen kropen voorbij, maar zondag 18 mei was het dan eindelijk zover. Het zonnetje scheen en in Tilburg zaten de terrassen gezellig vol. Hier kon je overigens genieten van een heuse Borsato-Burger! De Oranje Ziggo bus, compleet met foto van Marco Borsato, was niet te missen. Het werd tijd om me te gaan melden als Ziggo reporter. Voor de ingang van de 013 staat het al vol met enthousiaste fans, die al de hele middag in het zonnetje staan te popelen om naar binnen te mogen. Helaas moesten zij nog even wachten!

We liepen de lege zaal van de 013 binnen en dat was erg indrukwekkend! De lichten waren ge-dimd, maar toch konden wij uitstekend zien dat Marco binnen kwam lopen. Marco straalde ontzet-tend veel rust uit, waardoor ik erg op mijn gemak werd gesteld. Marco Borsato, als je het mij vraagt de nummer 1 artiest van Nederland, nam rustig de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Stiekem vroeg ik af en toe een beetje door, waar hij totaal geen problemen mee had. Na een foto te hebben genomen moesten we afscheid nemen, voor een uurtje dat wel, want om kwart over acht stonden we alweer ‘oog in oog’.

De uitverkochte 013 was klaar voor Duizend Spiegels show en Marco had er merkbaar zin in.

Kleinere liedjes wisselde Marco af met bekende meezingers als ‘Vrij Zijn’ en ‘Binnen’. Het was snikheet in de zaal maar dat weerhield niemand ervan uit volle borst mee te zingen en te springen. Er waren ook momenten tijdens het concert waar Marco vertelde over wat zijn muziek kan doen voor mensen die in een moeilijke periode zitten. Dat was wel even slikken. Helemaal toen Marco speciaal voor een fan van wie haar kinderen ongeneselijk ziek zijn, ‘waarom nou jij’ zong. Toen voelde je even hoe dichtbij Marco bij zijn fans staat en dat maakte de avond extra speciaal.

Alles aan de avond was precies wat ik gehoopt had, maar dan duizend keer beter. Het was ontzet-tend bijzonder om Marco te ontmoeten. Ik heb hem altijd fantastisch gevonden, maar mijn bewon-dering voor deze bijzonder warme en fantastische zanger is alleen nog maar groter geworden!

Marco, Ziggo, band en crew, bedankt!

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

John Legend

Vrijdag 22 september - 20.00 uur

Singer-songwriter John Legend komt in september en oktober terug naar Europa met zijn grootste tour

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september - 05.00 uur

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Lady Gaga

Dinsdag 3 oktober

Lady Gaga staat op 3 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 13 feb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.

Ziggo Dome

The Killers

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00 uur.

Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 1 & 2 december staat de zanger bij ons op de planken voor Groots met een zachte G.

Ziggo Dome

Freaqshow

Sluit het jaar op gruwelijke wijze af tijdens Freaqshow. Meer informatie over de twisted new year’s celebration volgt snel.

Nieuws