Mee op tour met Marco Borsato: Dronten

Mee op tour met Marco Borsato: Dronten

Ziggo Report

Ziggo Reporter Mirjam brengt verslag uit van het concert in Dronten.

Meerpaal, Dronten, 19 april 2014
Door: Mirjam Habers

Wie had dat ooit gedacht! Ik die een ontmoeting heeft met Marco Borsato!!! Niet de eerste de beste artiest maar wel één van de grootste van Nederland.

We hadden kaarten gekocht via Ziggo voor het concert van Marco in Dronten waar we ons al erg op verheugden. Toen zag ik ineens via Facebook dat je je kon opgeven als reporter. Ik dacht doe eens gek en probeer het. Ik drie vragen bedacht en opgestuurd, krijg ik een paar dagen later bericht dat ik een Meet and Greet heb met Marco Borsato en ik hem die vragen mag gaan stellen. Ik was natuurlijk helemaal hyper en belde gelijk mijn man om dit te vertellen!

Toen het moment zover was en we in Dronten waren en ik naar Marco toe mocht was ik best wel een beetje nerveus. Je bent toch altijd nieuwsgierig hoe iemand is. Gelukkig viel het allemaal mee en was Marco heel relaxed en stond al op me te wachten. Na hem de hand te hebben geschud (helaas geen 3 zoenen) ben ik begonnen met het stellen van mijn vragen. Op de eerste vraag met wie hij nog eens een duet zou willen zingen moest hij wel even nadenken want hij had er natuurlijk al heel veel gedaan. Uiteindelijk vertelde hij dat hij wel heel graag een duet zou willen zingen met Eros Ramazotti. Daar was ik het helemaal mee eens want die vind ik ook heel erg goed dus een duet met Marco zou natuurlijk geweldig zijn.

Op de vraag wat hij heel graag nog zou willen doen zei hij ook dat het nog zoveel was maar wat hij nog heel erg graag zou willen is het fotograferen van Doutzen Kroes! Hij vind haar heel symmetrisch antwoorde hij. Dus Doutzen, doe Marco een plezier en laat je door hem fotograferen, dat wordt de dag van je leven met een topartiest!

Ik zelf werk in de zorg en kon het niet laten om hem de vraag te stellen of hij een keertje wil optreden bij ons in het verpleeghuis. Hij gaf aan dit vaak te horen en heel graag te willen maar dat zijn drukke agenda het niet altijd toelaat wat heel begrijpelijk is. Afwachten dus of dit gaat lukken!

We zijn nog samen op de foto gegaan en hebben nog even wat nagebabbeld en daarna moest hij zich voorbereiden op de show die avond. Toen ik buiten kwam was ik helemaal euforisch want wat is-ie leuk en aardig zoals ik al wel had verwacht. Alsof je met je buurman staat te praten, zo gewoon! Ik heb die avond echt super genoten. Eerst de ontmoeting en daarna weer het geweldige optreden van Marco!!! Op weg naar huis nog heerlijk zitten na te genieten met muziek van Marco op de achtergrond! Marco bedankt voor de geweldige avond!

Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.

Ziggo Dome

Win Grootse cadeaus

Komende december wordt weer Groots! Want op 1 en 2 december staat Guus Meeuwis weer in de Ziggo Dome. Ziggo brengt jou graag nóg dichterbij Guus, maak daarom nu kans op Grootse cadeaus.

Ziggo Dome

Kygo

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

Nieuws