Mee op tour met Marco Borsato: Den Haag

Mee op tour met Marco Borsato: Den Haag

Ziggo Report

Paard van Troje, Den Haag, 21 april 2014
Door: Karim el Bardiji

Marco Borsato trad vanavond voor het eerst op in het Paard van Troje in Den Haag en ik was de gelukkige om als Ziggo Reporter aanwezig te zijn. Ik mocht voor het optreden Marco ontmoeten en interviewen en dat was heel onrealistisch. Het is verbazingwekkend hoe een grote zanger zo normaal is gebleven, extreem aardig is voor zijn fans en hoe open hij is. "Ik ben nog altijd zenuwachtig voor een optreden. Dat gaat nooit over. Misschien voor de kleine podia nog meer, omdat je jezelf niet kunt verschuilen."

"Ik ben nog altijd zenuwachtig voor een optreden. Dat gaat nooit over. Misschien voor de kleine podia nog meer, omdat je jezelf niet kunt verschuilen."

Hoe zenuwachtig hij ook van tevoren was, dat was vanavond niet te zien. Marco was in topvorm en genoot overduidelijk van de Haagse fans die luidkeels meezongen met zijn hits van vroegers, zoals ‘Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht, ‘Rood’ en ‘Wit Licht’. De geweldige band van Marco maakt er ook een feest van, net als de gastoptredens van Marieke Dollekamp, Darryl en Brownie Dutch die indruk maken.

De nummers van het nieuwe album ‘Duizend Spiegels’ slaan ook goed aan. Een indrukwekkend duet, waarbij dochter Jada het nummer ‘Samen Voor Altijd’ meezingt op het scherm, is één van de hoogtepunten van de avond. Met de rustige nummers, zoals ‘Verlies’, raakt hij een gevoelige snaar bij de bezoekers en krijgt hij de hele zaal, die de gehele avond meezong en sprong, helemaal stil. Marco is duidelijk onder de indruk. "Ik vond het zo te gek. Dit is serieus echt indrukwekkend. Daarom houd ik van zulke zalen. Je hebt het gevoel dat we bij elkaar op schoot zitten."

Marco geniet overduidelijk in Den Haag en heeft veel contact met zijn fans. Hij is één van de weinige artiesten die zijn fans heel erg waardeert, veel interactie heeft met het publiek en overduidelijk geniet. "Ik ben voor het eerst in de Paard van Troje, maar ik ben hier zeker niet voor de laatste keer", laat Marco weten en dat wordt met luid gejuich ontvangen door de bezoekers.

Het was een avond die ik niet snel zal vergeten. Ik wil hierbij Marco, zijn management en Ziggo bedanken voor de gastvrijheid en mogelijkheid om deze geweldige avond meegemaakt te hebben. Voor de mensen die nog twijfelen om te gaan naar een concert van Marco: koop snel een kaartje. Je zult er geen spijt van krijgen!

Agenda

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.

Ziggo Dome

Win Grootse cadeaus

Komende december wordt weer Groots! Want op 1 en 2 december staat Guus Meeuwis weer in de Ziggo Dome. Ziggo brengt jou graag nóg dichterbij Guus, maak daarom nu kans op Grootse cadeaus.

Ziggo Dome

Kygo

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

Nieuws