Gratis naar Guus Meeuwis

Gratis naar Guus Meeuwis

Zing mee in Paradiso

Ziggo is partner van Guus Meeuwis en daar kan jij van mee genieten als je voor 21 maart je gratis kaarten hebt bevestigd. Lees hieronder het programma en de veelgestelde vragen.

Programma zondag 3 april


13.30 uur:
deuren open
14.30 uur: support act Bjorn van der Doelen. Direct aansluitend Guus Meeuwis en band.
16.30 uur: einde concert 

Adres Paradiso: Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam.


Ziggo en Guus Meeuwis


We zijn trots dat we een partnership met Guus Meeuwis zijn aangegaan en daarmee hoofdsponsor zijn van de Groots met een zachte G concerten en zijn theater- en clubtour Morgen. Klanten van Ziggo genieten in 2016 extra van Guus Meeuwis met leuke acties voor zijn unieke concert in Parijs, de theater- en clubtour en de 11e editie van zijn populaire Groots concerten in Eindhoven met de geuzentitel ‘Zomercarnaval’! Ziggo en Guus Meeuwis.

Lees meer over Guus

Vragen en antwoorden

Hoe kom ik bij Paradiso?

We hebben het je extra gemakkelijk gemaakt door een locatie bij jou in de buurt te kiezen. Het enige wat je nog hoeft te doen is op eigen gelegenheid naar Paradiso te komen. Reiskosten zijn voor eigen rekening. Het adres van Paradiso is: Weteringschans 6-8, 1017 SG, Amsterdam.

Kan ik gebruik maken van consumpties en de garderobe?

Bij binnenkomst in de Paradiso krijgt iedere genodigde een consumptiebon uitgereikt. Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening. In de Paradiso is verder geen mogelijkheid iets te eten, enkel iets te drinken. We zorgen er ook voor dat je bij binnenkomst je jas kosteloos kunt afgeven bij onze eigen garderobe. Na binnenkomst bij Paradiso is de garderobe te vinden aan de rechterkant.

Zijn er nog meer kaarten beschikbaar?

Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het exclusieve optreden van Guus Meeuwis is Paradiso. Wees dus snel met het bevestigen van jouw persoonlijke kaarten, want op = op. Voor jou zijn 2 kaarten beschikbaar, dat geldt voor iedere geselecteerde klant. Kaarten bijkopen kan helaas niet.

Kan ik mijn kaarten inwisselen voor geld of kaarten voor een andere artiest?

Helaas, dat kan niet.

Waarom heb ik eigenlijk kaarten gekregen?

Ziggo biedt op regelmatige basis iets extra’s aan klanten en dit keer hebben we jou geselecteerd!

Is een Meet & Greet met Guus mogelijk?

Nee helaas is dat niet mogelijk tijdens dit concert.

Kan ik mijn kaarten ook aan iemand anders geven?

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dat dan door via clubziggo@ziggo.nl. Het is ook mogelijk om je kaarten aan iemand anders te geven. Geef ook dit aan ons door, want de kaarten staan nu nog op jouw naam.

 

Is er rekening gehouden met minder validen?

Jazeker! Het balkon is voor rolstoelen en mindervaliden met een lift te bereiken. Maar wij adviseren mensen die minder valide zijn wel op tijd aanwezig te zijn.

Wanneer krijg ik mijn kaarten toegestuurd?

Op dinsdag 22 maart ontvang je van ons een e-mail met daarin het programma en jouw twee E-tickets.

Wat zijn de huisregels van Paradiso?

Klik hier om de huisregels van Paradiso te lezen.

Waar kan ik met overige vragen terecht?

De overige vragen kun je stellen via clubziggo@ziggo.nl.