Hottub Heroes: 14 juni in Club Ziggo

Hottub Heroes: 14 juni in Club Ziggo

Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren. Na Doe Maar toveren de Hottub Heroes Club Ziggo om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de Hottub Heroes zijn ready to rock! In Club Ziggo vliegen de hits je op 14 juni om de oren, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten. Iedereen die na Doe Maar nog niet naar huis wil, is bij Club Ziggo aan het goede adres.

Energie en entertainmentMet knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. “We willen geen standaard coverband zijn, dus we mixen allerlei muziekstijlen door elkaar en geven daar onze eigen twist aan”, vertelt Martijn. “Als een band eigen muziek schrijft, dan is de muziek altijd het allerbelangrijkste wapenfeit. Wie covers speelt moet zich volop richten op energie en entertainment. Het draait om de show en het oproepen van de feestsfeer. Iedereen moet zin krijgen om te dansen en mee te zingen. Daar ligt onze kracht. We toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.”

PodiumvissenDe band bestaat uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. “Zes jaar geleden startten we, in een andere samenstelling, als studentenband”, vertelt Martijn. “In het begin is er veel verloop geweest. Veel bandleden studeerden nog, maar na een studie begon het ‘echte leven’ en dat was voor de meesten niet te combineren met Hottub Heroes. De laatste jaren is onze fantastische hobby steeds professioneler geworden en uitgegroeid tot een parttime baan. De bandleden, de show en de apparatuur zijn veel beter dan in het begin. We zijn niet langer een studentenband en kunnen hier nu ons brood mee verdienen.”

Vetorecht We zijn geen doorsnee ‘Robbie Williams-coverband’. Het is te gemakkelijk om een paar tijdloze hits uit te zoeken en die jaar in jaar uit te spelen. Daarom vernieuwen we onze shows continu”, legt Martijn uit. “We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste hits en roepen heel vaak nieuwe ideeën tegen elkaar. Daardoor staat er iedere maand wel weer een nieuw nummer op de setlist en blijven we actueel. We spelen muziek van anderen, maar alleen als we dichtbij onszelf kunnen blijven. Onze gouden regel is ‘We doen het alleen als we het vet vinden’. Iedereen heeft vetorecht. Als vijf man een idee tof vinden, maar één persoon ziet het niet zitten; dan gaat het feest niet door. Alleen op die manier kunnen we vol overtuiging en energie spelen.”

Guilty Pleasures
“Doe Maar is een heerlijke feestband, dus als het goed is dan zit de sfeer er al goed in. De positieve Doe Maar-vibe gaan we in Club Ziggo vasthouden en uitvergroten. Alle muziekstijlen komen voorbij, met als overeenkomst dat alles energiek en dansbaar is. Toegegeven; we spelen ook een paar foute meezingmedleys. Guilty pleasures zoals No Limit (2 Unlimited) en Gagnam Style (Psy) zijn toegestaan, maar alleen in hele korte versies met een Hottub Heroes-twist. Onze setlist is dynamisch en passen we ter plekke op het podium aan. We kijken hoe het publiek reageert en aan de hand daarvan bepalen we de muzikale route. Verrassing en variatie, met één zekerheid: iedereen moet dansen.”

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september - 05.00 uur

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september - 22.00 uur

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Lady Gaga

Dinsdag 3 oktober

Lady Gaga staat op 3 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 13 feb

F1 Grand Prix van Japan

Vrijdag 6 oktober

Max Verstappen werd hier vorig jaar tweede. Hamilton en Vettel hebben het in het verleden ook wel go

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Foto's: © Bart Heemskerk
Club Ziggo Live

Terugblik: Sting in Club Ziggo

Op 14 november gaf Sting een intiem optreden voor zijn fans in Club Ziggo ter ere van zijn nieuwe album 57th & 9th. Geniet hier nog even na van deze exclusieve albumpresentatie.

Club Ziggo Live

Dichter bij Sting

Een paar dagen na de release van zijn nieuwe album '57th & 9th' (zijn eerste rockalbum in 13 jaar) stond Sting al in Club Ziggo voor een intieme albumpresentatie.