Baby Blue: 15 juni in Club Ziggo

Baby Blue: 15 juni in Club Ziggo

EVENEMENT IS GEWEEST
15 juni 2016, 22.30 uur
Doe Maar blijft doorgaan, net als Club Ziggo! Daarom feesten we na het optreden van de legendarische band op 14 juni nog even verder. En dat doen we met de covers van Baby Blue.

Baby Blue bestaat uit zes jonge jongens die als een speer gaan op dit moment. Zanger Flemming Viguurs (20) vertelt waarom de band straks wereldberoemd is. “Enthousiasme is onze drijfveer”, aldus frontman Flemming, die regelmatig wordt vergeleken met Justin Bieber (looks) en Ed Sheeran (stem).

Alle remmen losBaby Blue brengt dit op een wel heel aanstekelijke manier over op het publiek. Je kunt gewoon niet stilstaan. En ook het minst grote zangtalent uit de zaal zal zich niet kunnen bedwingen om een nootje mee te zingen. “Ik denk dat hierin onze kracht ligt. We zitten vol energie en we willen dat het publiek vanaf de eerste minuut los gaat. Bij onszelf gaan meteen alle remmen los. We hebben gewoon ontzettend veel lol en dat is te zien.”

Achter de knappe koppies uit Schijndel gaat een hoop talent schuil. Klassiekers uit de jaren 50, nummers van Rage Against The Machine, de foutste meezingers...De show is strak, afwisselend en het allerbelangrijkste: “Er moet op gedanst of gesprongen worden!” De band heeft menig maal alles op zijn kop gezet met zijn live-optredens.

Kinderschoenen
Deze zomer staan de mannen op grote festivals als Zwarte Cross, 7th Sunday en Festyland. “We stonden zelfs op Paaspop! Dit was toch wel het vetste optreden tot nu toe. De hele tent stond te springen!” Helemaal tijdens zijn favoriete nummer Narcotic. “We krijgen altijd de kriebels als we weten dat dit nummer eraan komt. Iedereen gaat dan helemaal uit zijn dak.”

Baby Blue staat nu nog in de kinderschoenen, maar het gaat de jongens voor de wind. Hoe lang duurt het nog voordat ze hun eigen muziek gaan uitbrengen? “Onze droom is om eigen nummers te spelen over de hele wereld. Dat we nu in het voorprogramma staan van Doe Maar is natuurlijk al te gek, net als alle andere optredens tot nu toe. Maar over een paar jaar weet iedereen op deze aardbol wie Baby Blue is!"

Agenda

Kinderpret in de Ziggo winkels

Woensdag 16 augustus - 13.00 uur

Deze zomer ontmoet je jouw grote helden in de Ziggo winkels!

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus - 10.00 uur

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

US Open 2017

Maandag 28 augustus

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaa

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Foto's: © Bart Heemskerk
Club Ziggo Live

Terugblik: Sting in Club Ziggo

Op 14 november gaf Sting een intiem optreden voor zijn fans in Club Ziggo ter ere van zijn nieuwe album 57th & 9th. Geniet hier nog even na van deze exclusieve albumpresentatie.

Club Ziggo Live

Dichter bij Sting

Een paar dagen na de release van zijn nieuwe album '57th & 9th' (zijn eerste rockalbum in 13 jaar) stond Sting al in Club Ziggo voor een intieme albumpresentatie.