Foto's: © Bart Heemskerk
Sting in Club Ziggo

Sting in Club Ziggo

Op 14 november gaf Sting een intiem optreden voor zijn fans in Club Ziggo ter ere van zijn nieuwe album 57th & 9th. Geniet hier nog even na van deze exclusieve albumpresentatie.

Een paar dagen na de release van zijn eerste echte studioalbum sinds 2003, kwam de voormalig frontman van The Police naar Club Ziggo voor een exclusief, eenmalig concert. Honderdvijftig very lucky bastards mochten erbij zijn. Via Facebook hadden ze kaarten gewonnen door een originele vraag te verzinnen die ze graag aan Sting zouden willen stellen.

Dat leverde ze niet alleen een uniek concert op, maar fans kregen ook de kans om hun vraag in levenden lijve aan de popicoon te stellen. En natuurlijk speelde hij een aantal nummers van zijn kakelverse rockalbum. Maar er kwamen ook golden oldies voorbij, zoals Message In A Bottle.

Geniet hieronder nog even na met de recap en een fotoverslag van de avond.

image Kijk het hele concert op kanaal 13

Kijk het hele concert op kanaal 13

Club Ziggo is niet zo groot, dus helaas konden we niet iedereen uitnodigen. Gelukkig hebben we alles opgenomen. Op donderdag 15 en vrijdag 16 december kijk je de herhaling van het concert en het interview van Frank Evenblij, ‘een krankzinnige fan van The Police’, op kanaal 13!

placeholder

Dit wist je nog niet over Sting

Sting liet zich op '57th & 9th', zijn twaalfde soloalbum, verrassen door zichzelf en zijn collega-muzikanten. We hebben dingen op een rij gezet die je waarschijnlijk nog niet wist over zijn laatste album.

Lees verder

Fotoverslag

4