Groots met een zachte G - De Wintereditie

Groots met een zachte G - De Wintereditie

Ziggo pakt uit: maak kans op Grootse cadeaus

Komende december wordt weer Groots! Want op 1 en 2 december staat Guus Meeuwis weer in de Ziggo Dome. Ziggo brengt jou graag nóg dichterbij Guus, maak daarom nu kans op Grootse cadeaus.

Ziggo brengt je dichterbij Guus

De Orange Circle: dat zijn de allerbeste plekken. Helemaal vooraan. Met kans op een high five van Guus Meeuwis. Of een close-selfie van jullie samen. Alleen bij ons maak je kans op Grootse cadeaus. Doe snel mee met onze winactie, want we pakken nog meer uit. Met tickets voor de eerste ring. Of toegang tot de soundcheck. Groots nieuws, toch?! Vul je gegevens in, selecteer je favoriete cadeau en...

De prijzen:

Ik ben Ziggo klant. Wat kan ik winnen?

Ziggo klanten hebben voorrang. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plekje in de Orange Circle, helemaal vooraan? De ideale plek voor een high five van Guus of een close-up-selfie met de Brabantse troubadour. En wat gebeurt er eigenlijk allemaal voor de show begint? Ontdek het tijdens de exclusieve soundcheck mét een luxe diner in het restaurant van de Ziggo Dome. Daarna geniet je geheel in stijl vanuit de VIP-area van de show. 

Klinkt dat je als muziek in de oren? Vul snel het formulier in, vertel ons welk van de onderstaande Grootse cadeaus je graag wilt winnen en welke dag je voorkeur heeft.

  • 26 x 2 kaarten voor de soundcheck, inclusief diner én zitplaatsen op de Live Avenue op vrijdag 1 of zaterdag 2 december t.w.v. € 360.
  • 100 x 2 staanplaatsen in de Orange Circle (vooraan bij het podium) op vrijdag 1 of zaterdag 2 december t.w.v. € 133.

Kan ik ook meedoen als ik geen klant ben?

Jazeker! Ook als nog geen klant bent, zorgt Ziggo dat jij als fan van Guus kunt genieten vanaf de beste plekken op de eerste ring in de Ziggo Dome.

  • We geven 50 x 2 zitplaatsen weg voor de eerste ring van de Ziggo Dome op zaterdag 2 december t.w.v. € 128En natuurlijk hoef je dan niet in de rij te staan! Je hebt samen met 100 andere grootste Guus-fans een eigen ingang.

Meedoen? Vul dan snel het actieformulier in, selecteer 'Zitplaatsen eerste ring' en vul je gegevens in. Let op, deze prijs is alleen beschikbaar voor het concert op zaterdag 2 december.

Vier de feestdagen Groots!

Van Sinterklaas tot de Kerstman en van banketletter tot vuurwerk: de Wintereditie van Groots met een zachte G komt weer naar de Ziggo Dome! Naast zijn koffer met hits neemt Guus al het goede mee dat de feestmaand december te bieden heeft: kersttruien, sneeuw, knallende kurken, rendieren... overal is aan gedacht. 

"De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben!"

Vorig jaar stond Guus voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn winterspektakel. "Die Winter-concerten waren zó onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Alsof we in een wervelwind van kerstelfjes en pepernoten waren beland! Ik denk dat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat we een nieuwe traditie zijn begonnen en hier nu elke winter terugkeren."

Wat was het Groots!

Guus Meeuwis stond in 2016 voor het eerst in de Ziggo Dome met zijn Wintereditie van de succesvolle Groots met een zacht G-concertreeks. Geniet na en proef de sfeer achter de schermen met deze aftermovie van vorig jaar.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw