Annuleer
Ziggo On Demand

Ziggo On Demand

De nieuwste actie, animatie en Nederlandse films zie je met Ziggo On Demand. Net uit de bioscoop, nu al bij jou in huis. Precies zoals video on demand moet zijn.

Je favoriete films op je scherm met slechts een druk op de knop. Dat is Ziggo On Demand. Beleef de nieuwste titels, net uit de bioscoop, nu al thuis vanuit je luie stoel. Ga maar lekker zitten voor een romantische komedie, actiefilm of een gezellige familiefilm.

De Tip 5 van Ziggo On Demand

Iedere maand komen er weer een heleboel filmpareltjes bij. Welke titels je zeker niet mag missen? Ontdek de maandelijkse Tip 5 van Ziggo On Demand!

Lees verder

On Demand Catalogus

Ontdek alle films en series van Ziggo On Demand in de On Demand Catalogus.

Lees verder

Hoe werkt Video On Demand?

Video On Demand kun je zien als de oude, vertrouwde videotheek in de winkelstraat, maar dan op je eigen TV. Via de On Demand-knop of de rode knop op je afstandsbediening start je eenvoudig een film. De standaard code van Ziggo On Demand is 0000.

Meer info
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

Of je worst lust!

Na deze film word je geen vegetariër. Nee: je wilt helemaal nooit meer eten. Kijktip: toch maar wel kijken naar Sausage Party. Hier zijn vast de trailer en andere vette opwarmers. Mosterd, iemand?

Ziggo On Demand

7 keer een goed humeur

Nog donker als je naar je werk gaat en alweer donker als je weer thuiskomt; het is niet altijd een feestje, die winter. En dan ook nog al die kerstverplichtingen. Zou er nog ergens wat te lachen vallen?

Ziggo On Demand

De bekende stemmen achter Ice Age

Ice Age: Collision is het vijfde en nieuwste deel van de succesvolle filmreeks. Elk deel komen er nieuwe personages bij, die vaak worden ingesproken door celebrities die even gek op de films zijn als wij!