Annuleer
Ziggo On Demand

Ziggo On Demand

De nieuwste actie, animatie en Nederlandse films zie je met Ziggo On Demand. Net uit de bioscoop, nu al bij jou in huis. Precies zoals video on demand moet zijn.

Je favoriete films op je scherm met slechts een druk op de knop. Dat is Ziggo On Demand. Beleef de nieuwste titels, net uit de bioscoop, nu al thuis vanuit je luie stoel. Ga maar lekker zitten voor een romantische komedie, actiefilm of een gezellige familiefilm.

De Tip 5 van Ziggo On Demand

Iedere maand komen er weer een heleboel filmpareltjes bij. Welke titels je zeker niet mag missen? Ontdek de maandelijkse Tip 5 van Ziggo On Demand!

Lees verder

On Demand Catalogus

Ontdek alle films en series van Ziggo On Demand in de On Demand Catalogus.

Lees verder

Hoe werkt Video On Demand?

Video On Demand kun je zien als de oude, vertrouwde videotheek in de winkelstraat, maar dan op je eigen TV. Via de On Demand-knop of de rode knop op je afstandsbediening start je eenvoudig een film. De standaard code van Ziggo On Demand is 0000.

Meer info
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

Arrival en 4 andere vriendelijke alienfilms

Hollywood is er dol op: films over ruimtewezens. Wie fantaseert nou niet over buitenaards leven? Het wordt meestal oorlog, met een vijand from outerspace. Er zijn gelukkig ook nog filmmakers die de aliens wat vriendelijker portretteren.

Ziggo On Demand

Kijk Harry Potter

Eindelijk! Harry Potter – The Exhibition is in het land. Wandel door de sensationele decors en waan je op de filmset in de wereld van de jonge tovenaar.

Ziggo On Demand

7 Magnificent sjablonen

Wat de oorlogsfilm is voor Nederland, is de western voor Amerika: een cultureel icoon van het land. Met een eigen beeldtaal en gouden sjablonen. Zo ook bij The Magnificent Seven.

Ziggo On Demand

Ben je de clichéfilms zat?

Zit je alleen thuis, maar heb je geen enkele behoefte om alweer Home Alone of Love Actually te kijken? Of zijn jullie eigenlijk elke speelfilm zat? Hoog tijd voor een goede docu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Tweeduizendkerstien

Kerstlampjes ontrafelen, Last Christmas luisteren én een mooie kerstfilm opzetten: word je daar heel gelukkig van? Je bent niet alleen, ondanks alle luidruchtige kerstklagers in de wereld.