Videoland

Videoland

Nu op je Horizon Mediabox

Kijk nu Videoland met de app op je Horizon Mediabox. 

Door de regen naar Videoland fietsen is natuurlijk al lang verleden tijd. De rekken vol dvd’s hebben hun weg naar het internet gevonden!

Van klassiekers zoals alle 007-films tot kaskrakers als Intouchables en Silver Linings Playbook. Zelfs de gevorderde bingewatcher is wel even zoet met een kleine tweeduizend titels uit binnen- en buitenland in de digitale schappen van Videoland. De inspiratielijsten van Videoland geven je een overzicht van alle films en series. Wel zo handig, want het aanbod is overweldigend.

Zwarte Tulp
Ook het serie-aanbod is om van te smullen. Zo kijk je de beste series van Nederlandse bodem nog voordat ze op tv worden uitgezonden, inclusief alle RTL-series en de Videoland-original Zwarte Tulp. GTST-fan? Dan zit je goed bij Videoland, want je kunt drie afleveringen vooruit kijken. Zo weet je dus altijd als eerste wat er speelt in Meerdijk. En ook de gloednieuwe spin-off Nieuwe Tijden zie je als eerste bij Videoland.

Internationale topseries
Daarnaast zijn er natuurlijk internationale topseries te zien, zoals The Young Pope, Grey’s Anatomy en The Blacklist. En ook aan de kleintjes is gedacht. Kids hebben urenlang kijkplezier met onder andere Bumba, Mees Kees, K3, Buurman & Buurman en de leukste familiefilms. Zet de popcorn dus maar vast klaar!

Bestel Videoland en kijk de eerste maand gratis!

Bestel Videoland