© 2009 ABC Studios

The Fosters

Seizoen 1-4 vanaf 15 mei bij Ziggo Movies & Series

P
Lees meer

Het unieke gezin van The Fosters

Een modern multiculti gezin met biologische én geadopteerde kinderen. Geleid door twee moeders! Uniek kan je het huishouden van The Fosters zeker noemen. Vanaf 15 mei bingewatch je seizoen 1 tot en met 4 bij Movies & series!

The... wie?

In The Fosters volg je het gezin rondom het lesbische stel Stef Foster en Lena Adams. Zij zorgen voor hun biologische zoon Brandon en de geadopteerde tweeling Mariana en Jesus. Stef is een stoere maar aardige politieagente en Lena is het hoofd van een school. Op een dag besluit het stel om ook Callie en Jude als pleegkinderen op te nemen, twee tieners met een behoorlijk ingewikkeld verleden. Dat zet het gezin aardig op z’n kop en The Fosters raken verwikkeld in allerlei persoonlijke perikelen: relaties die aan en weer uit gaan, slippertjes en belangrijke levenslessen.

Je ziet deze acteurs in de hoofdrollen: Teri Polo (Meet the Parents), Sherri Saum (In Treatment), Jake T. Austin, Hayden Byerly, David Lambert, Maia Mitcheel, Danny Nucci (Titanic) en Cierra Ramirez.

Eerlijk over homoseksualiteit

The Fosters is een serie vol mooie quotes en wijze levenslessen. Het eerste seizoen won een GLAAD award, een prijs voor media die homo- en biseksuelen op een eerlijke manier weergeven zonder stereotypering. Jennifer Lopez produceerde de serie en liet zich daarbij inspireren door haar lesbische tante Marisa. Zij werd regelmatig gediscrimineerd om haar seksuele voorkeur en heeft daarom ook nooit haar eigen gezin kunnen stichten. Voor J.Lo was dit dus een perfecte mogelijkheid voor een eerbetoon aan haar tante en om te laten zien dat het ook anders kan!

Meet The Fosters